Hur att ta hand om ett frostat natt blommande Cereus

Natt - blommig cereus (Peniocereus greggii var. greggii) är en typ av kaktus som föredrar ett varmt klimat med torr jord. Om du har natt - blommig cereus i ett kallt väder klimat, kan den drabbas av frostskador under vintermånaderna. Denna anläggning är tuff och handtag frost skador utan den hela växten dör om korrekt tenderade. När tenderade, börjar producerar sin blommar igen på natten under de varma månaderna.

Instruktioner

•Trimma alla döda grenar från den frost-skadad natt - blommig cereus med sekatörer. Skär grenarna, hjälper även om skära hela vägen till stjälken, ny gren tillväxt.

•Fertilize putsade natt - blommig cereus med en standard general-purpose flytande gödselmedel med en NPK 20-20-20. Läs och följ instruktionerna skrivna på det gödselmedel förpackningar och späd sedan ut gödselmedlet med halv styrka. Kombinera en blandning av lika delar krukväxtjord och sand och blanda i gödselmedlet. Sprida blandningen runt basen av anläggningen i mark eller blanda det i den nuvarande krukväxtjord om det i en gryta.

•Flytta natt - blommig cereus för direkt solljus om krukväxter. Natt - blommig cereus trivs i direkt solljus. Om flyttas inuti, placera det framför ett fönster. Om du inte kan flytta anläggningen, minskar täcka den med tjocka filtar frostskador.

•Water natt - blommig cereus med precis så mycket vatten som fuktar den ny jorden. Mätta inte jorden, eller kan det frysa. Vattna inte växten igen tills det finns varmare temperaturer. Anläggningen kan leva utan vattning under vintermånaderna.

Tips & varningar

  • Plantera inte om din natt - blommig cereus om inte nödvändiga. Omplanteringen kan chock det.