Hur att reparera Lap ruttnade trä ytterväggar

Hur att reparera Lap ruttnade trä ytterväggar

Lap spåranslutning är en traditionell träbyggnad material som skyddar en struktur från väder skador. Den individuella sidospår styrelser installeras så att en rangerbangård styrelsen överlappar den övre kanten av styrelsen under den. Detta överlappande mönster fortsätter upp strukturen för att skapa en sammanhängande, väderbeständig skal. Eftersom rangerbangård utsätts för elementen, över tiden kan det ruttna. Idén att reparera ruttnade spåranslutning är ett missvisande av olika slag. Ruttnade rangerbangård styrelser måste tas bort från strukturen och ersättas med nytt material. När en styrelse är ruttnade, integritet har äventyrats och kan inte återställas.

Instruktioner

•Använd en bända bar att lyfta ruttnade rangerbangård brädorna från strukturen. Bända styrelsen upp nära till naglarna och lyft det till en punkt där spik axlarna utsätts.

•Dra naglarna ut med en skiffer ripper, eller skär shanks med en bågfil blad såg. Den skiffer ripper är ett praktiskt verktyg som du kan glida under styrelsens lyfte rangerbangård. Den har en krok som kan användas för att ta tag spik axeln och dra naglar fri från den underliggande strukturen.

En bågfil såg är en tandad sågklinga monterad ett handtag. Du kan använda denna såg för att skära spik axlar.

•När du har fått ruttna rangerbangård styrelsen demonteras från struktur, dra den gratis.

•Inspect för alla underliggande röta. Om ramen under rangerbangård är ruttna, har du ett verkligt problem. På denna punkt måste du ta bort alla rangerbangård och ersätta ruttnade ramen. Förhoppningsvis rötan är begränsad till rangerbangård och en ersättare ombord kommer att lösa ditt problem.

•Använd en cirkelsåg för att klippa en ny bit av lap ytterväggar för att passa.

•Prime eller fläcken i styrelsen innan du installerar den. Rangerbangård ska förseglas på alla sidor. Vara särskilt noga med täta slutet snitt; de kan absorbera upp till 250 gånger mer fukt än ansikte trä. Applicera primer eller bets till ersättning varvet siding styrelsen med en pensel eller roller.

•Sätt in den nya ytterväggar styrelsen på plats. Skjut upp under styrelsen ovan, och fäst styrelsen med korrosionsbeständig naglar. Se till att inte köra över naglarna när fästande rangerbangård. Styrelserna bör säkras, men alltför drivande naglar kan orsaka deformering och förhindra rangerbangård från andas ordentligt i växlande väderförhållanden.