Hur att reparera en läckande Delta kran modell 2530

Delta innovationer modellen 2530 är en två handtag badrum kran med en centerset design, vilket betyder att den har två handtag och en pip i mitten. Denna kran är enkel med en grundläggande design ändå utsatt för läckor. Byta ut patronen, fixar en liten ventil i handtagen, nästan alla stora problem du stöter på med denna kran--från att läcka till problem med vattentemperaturen.

Instruktioner

•Shut av vattentillförseln till kranen genom att vrida de två vattenledning ventilerna under diskbänken till stängt läge. Du kan också stänga av hemmets viktigaste vattenförsörjning.

•Hitta handtaget skruvar på kranen handtagen. Det finns många olika typer av handtag på denna kran, och var och en skruven ligger på en annan plats. På runda handtag är det under ett lock på toppen av kranen. Trycken är det på slutet av kranen. Ta ut denna skruven med insexnyckel för att vrida moturs, sedan dra bort handtaget. Om det finns ingen skruv, vrida basen på handtaget moturs för att ta bort både basen och handtaget.

•Var motorhuven muttern, som är den runda muttern under handtaget. En skiftnyckel krävs för att skruva loss denna del.

•Lift patronen ur basen av kranen. Ta bort platser och fjädrar, som är runda packningar under kassetten. Ersätta säten, fjädrar och patron.

•Sätt, trä och motorhuven mutter, använder skiftnyckel för att dra ordentligt åt. Tryck på handtaget på plats på toppen av patronen. Infoga, tråd och dra åt skruven, eller Vrid basen medurs för att dra åt om det har någon skruv. Byt ut locket på handtaget om din kran har en.