Hur att reparera en del av yttre sammansatta rangerbangård

Hur att reparera en del av yttre sammansatta rangerbangård

Exteriör sammansatta ytterväggar tillverkas av sågspån eller trä chip fibrer blandas med lim och klistrat ihop med värme och högt tryck. Vissa sammansatta styrelser bildas med tillägg av Portlandcement att hjälpa avvärja termit angrepp. Sammansatta spåranslutning är utformad för att håller mycket längre än standard trä plankor. När installeras och underhålls korrekt, erbjuder de komplett skydd mot elementen. Reparera eller ersätta skadade sammansatta ytterväggar kan själv spara hundratals i entreprenör avgifter och förhindra skador på inredningen i ditt hem.

Instruktioner

Ersätta saknas eller är skadad sammansatta rangerbangård plankor

•Ta bort alla skadade komposit plankor med hjälp av en platt bända bar för att lossa naglar som håller dem på utsidan väggen. Om styrelsens ytterväggar saknas helt enkelt klippa naglarna med en bågfil.

•Measure och skär den nya styrelsen behövs bredd. Tillåta ¼ av en tum för avståndet mellan den nya och angränsande sammansatta rangerbangård styrelser.

• Tryck den nya sammansatta styrelsen uppåt in i position. Sänka den jämnt över 3/8 tum och säkra med en spik på varje sida, överst.

• Håll en liten längd på två av fyra under botten av ny spåranslutning plankan. Träffa två av fyra med en hammare i en överdelen för att köra styrelsen upp på plats. Detta kommer att spola på plankan med angränsande dem utan att orsaka skador på sammansatta rangerbangård. Naglarna att döljas under lagret av rangerbangård ovan. Pensla på en blandning av bikarbonat och vatten om nyare färgen måste matcha en något äldre, bleka färg.

Reparera ett hål i sammansatta rangerbangård

• Använd en skruvmejsel och en liten visp kvast för att rengöra någon löst skräp från hål i det sammansatta rangerbangård ombord. Ta försiktigt bort alla små bitar från hålet.

•Fyll mindre hålen med fyllning förening med hjälp av en liten spackel. Fyllningen förening kan köpas på butiker som Lowes eller Wal-Mart. större hål och området skador kräver att lägga flera lager av filler förening. Etikett instruktionerna och tillåta tillräcklig torktid mellan skikten.

•Sand fylld med ett medium till fina betyg sandpapper efter den är helt torr. Måla eller avsluta det reparerade området för att matcha den omgivande ytterväggar så nära som möjligt.

Tips & varningar

  • Undvika att slå i sammansatta rangerbangård styrelsen direkt med hammaren. Det kommer spänne eller bryta med för mycket kraft.
  • Undvik att stapla saker mot ytterväggar. Skador kan uppstå med minimal tryck mot sammansatta rangerbangård. Bära skyddande eye-wear när du använder ett pussel.