Hur att reparera en damm Dam avlopp läcka

Syftet med en damm dam avlopp är att dammen att tömmas eller sänka vattennivån med liten ansträngning. Damm vattennivåer sänks ofta i tider av nöd, underhåll eller under vintermånaderna. De första tecknen på en damm avlopp läcka är när dammen slutar hålla vatten.

Instruktioner

•Öppna avloppsröret och lägre nivå i dammen under drain pipe inloppet i dammen. Detta gör att du kan inspektera och byta ut alla delar på avloppsröret utan personskada eller översvämningar.

•Inspect i avloppsröret som syns ovan jord för sprickor, rost och bryter för att definiera källan till läckan. Om någon del av avloppsröret är skadad och läckande--som reglerventil eller kontroll stjälkar--köpa en reservdel omedelbart.

•Match den del som behöver bytas genom att söka efter ett modellnummer på delen. Om du inte hittar ett modellnummer, ta ett foto av delen och ta till en återförsäljare för hjälp med att hitta den del som du behöver. Om läckan inte syns ovan jord, Fortsätt till steg 4.

•Dig försiktigt runt avloppsröret med en spade att exponera anslutande röret. Du vill inte skada röret ytterligare med din spade.

•Inspect röret för sprickor, rostar eller går sönder. Ersätta röret om det behövs, med en rörtång. Rostfria rörsystem är den mest slitstarka ersättning rör att använda, i stället för PVC.