Hur att reparera betong veranda hörn

Konkreta porches är långt mer hållbara än verandor tillverkade av andra typer av material. Emellertid, betong kan försämras med tiden, särskilt i hörnen där materialet är tunnare och mer känslig till bryta. Du kan reparera trasiga eller skadade veranda hörnet med en snabbtorkande betong blandning för att forma ett nytt avsnitt. Processen tar bara en eftermiddag att slutföra och återställer den konkreta veranda attraktivt utseende.

Instruktioner

•Placera på handskar, glasögon och en mask. Skrubba hela skadade området med konkreta verandan med en stålborste ta bort allt löst material från området.

•Kapa en bit plywood i två bitar som är 1 till 2 fot bred, beroende på hur långt ut skadan sträcker sig längs veranda hörnet. Längden på styrelser bör sträcka ner till den fasta delen av verandan under det brutna hörnet, vanligtvis 1 till 2 fot. Slå båda styrelser på deras sidor och placera dem i en "L"-form. Säkert en styrelse till den andra med träskruv och en borrmaskin. Om det skadade området är liten, Använd 1-tums av 3-tums brädor istället för plywood.

•Placera "L" ram upp till hörnet av veranda och band den på plats med långa remsor av silvertejp. Använd så mycket tejp som behövs tills ramen hänger fast.

• Öppna en burk med matlagning spray, och spraya insidan av virket noga för att förhindra konkreta patchen från att fastna.

• Öppna en burk med flytande latex limning och infoga en pensel i det. Pensla blandningen på alla trasiga ytor av trasig veranda hörnet.

• Öppna en påse med quick-inställningen konkret mix, och häll det i en 5-gallon hink. Tillsätt 1 del av akryl förädlingsföretaget vätska för varje 5 delar av betong och blanda de två med en murslev.

Kulglass upp blandningen med hjälp av en murslev och tryck in i trä formen på hörnet tills den stiger till toppen. Utjämna upp jämnt.

•Vänta 24 timmar så att reparation torka. Lossa silvertejp och plywood från konkreta verandan.