Hur att rengöra fläckar från färgad injekteringsbruk

Även rengöring av material som påstås vara lätt på färgad injekteringsbruk--som väteperoxid--kommer faktiskt ljusare färg på fogarna med tiden och ofta endast tillfälligt ljusare fläckar. Om du har färgade injekteringsbruk i ditt hem, riskera inte att förlora det unika utseendet genom att attackera fläckar i det injekteringsbruk med vanliga rengöringsmedel som blekmedel. Istället Använd en säker, effektiv verktyg som inte bara kommer att permanent spränga bort fläckarna utan också producerar inte skadliga ångor som många andra power städare gör.

Instruktioner

•Kontrollera en pasta från pulveriserade syre blekmedel och vatten. De exakta belopp som du ska använda bestäms av mängden injekteringsbruk du behöver rengöra och av märket på syre blekmedel som du använder. Den allmänna processen är att lägga små mängder vatten tills du har en tjock gröt som mycket liknar gammaldags bakpulver tandkräm i konsistensen, även om det kan vara en mörkare färg. Bär din gummihandskar för hela denna process.

•Använd den scrub penseln att tillämpa ett tjockt lager av pasta på injekteringsbruk. Om du vill, kan du också gälla det kakel, eftersom det också tar bort fläckar det utan att skada de färger och mönster. Pastan bör täcka fogarna helt, men det behöver inte vara klumpgranulat upp i tjocka klumpar på injekteringsbruk. En tunn, smidig täcker räcker.

•Let pasta sitta på färgad injekteringsbruk i 30 minuter. Detta ger syre blekmedel tid att arbeta sig in i porerna i fogarna och attackera fläckar vid basen. Detta resulterar i permanent fläckborttagning snarare än tillfällig belysning.

•Scrub fogarna med en fuktad scrub pensel. Pastan kommer att skrubba bort enkelt och injekteringsbruk under kommer att se ut som ny.

• Rengör området helt. Svamp-skölj hela området och torka med trasor. Det bör finnas inga rester av syre blekmedel pasta när du är klar. Din injekteringsbruk kommer har behållit sin ursprungliga färg och nu bör vara helt fläck-fri.

Tips & varningar

  • Även om syre blekmedel skapar rök, är det alltid klokt att rengöra i ett väl ventilerat utrymme.