Hur att identifiera och hålla Squash buggar ur din trädgård

Hur att identifiera och hålla Squash buggar ur din trädgård

Vilka skador fel kommer att orsaka och hur att hålla dem från att flytta in i din trädgård.

Instruktioner

• Vad de ser ut. vuxen - är grådaskig grå-svart och nästan en tum lone med smalt huvud och vingar. De har en mycket dålig lukt när krossade. Nymph(Babies) är generella formad som deras adult form. De har rödaktig huvuden och ben och en grön kropp. Detta gör senare mörkare med åldern, tills huvudet och benen är svarta och kroppen är en mörkgrå.

• Vilken typ av skador kan denna bugg orsak. Både vuxna och nymferna suger på anläggningen juice. Unga plantor kan dödas, kommer äldre, äldre växter kommer förlorade löpare. Bladen på de skadade löparna kommer att vissna och bli skarp och mörk brunt.

• Vad kan du göra om detta. Om bara några viner är inblandade, det enklaste och enklaste kontroll är att samla in ägg och buggar. Äggen är 1/6 tum lång, elliptiska, gulbrun till brons, och oftast i kluster på undersidan av bladen. Trädgården sanitet bidrar till att minska de övervintrande populationerna. Försöka fånga infektionen av din trädgård snabbt, som bara unga nymferna kan enkelt styras av insekticider.