Hur att försegla en skära lem på ett träd

Hur att försegla en skära lem på ett träd

Beskärning ett träd är ofta nödvändigt att ta bort igenvuxna, skadade eller sjuka lemmar. Cutting extremiteten renlig är en viktig del av att hjälpa till att säkerställa att snittet läker ordentligt för att förhindra sjukdom, eller den kan ge en öppning för insekter. Beskärning ett träd samtidigt som det är kräver vilande vanligtvis inte ett tätningsmedel; När ett snitt görs även trädet inte är vilande, bör du dock använda en sealer för att minska risken för fukt in utsatta såret.

Instruktioner

•Ta bort en lem från ett träd med bypass klippverktyg så att snittet är även med stammen.

•Ta bort någon ojämna kanter i Barken med klippverktyg så det är så snyggt som möjligt och så att beskärning försegla kan bilda en effektiv tätning över snittet.

•Förbered latex beskärning försegla enligt anvisningar från tillverkaren. Skaka eller rör om produkten för att blanda väl före sprutning eller måla på.

•Använd ett jämnt skikt av latex beskärning försegla att snittet på trädet. Överlappa beskärning tätningen på omgivande Barken.

•Tillåt försegla att torka ordentligt, och en annan lager av beskärning försegla, om nödvändigt, att fylla alla hål eller områden som inte omfattades med den första ansökan.