Hur att förkorta längden på Mini persienner

Hur att förkorta längden på Mini persienner

Installera mini persienner är inte en svår uppgift, men det kan vara frustrerande när du får dem hängde för att inse att de är för lång för fönstret. Det finns ingen anledning att ta isär mini blinds och gå tillbaka till hem förbättring butik för att byta dem. Lämnar dem på plats, och förkorta längden på mörkarna. Förkorta mini persienner är en snabb aktivitet som kan göras genom ens de nybörjare gör-det-Självaren.

Instruktioner

•Frigör mini blinda läkt så att de sträcker förbi fönsterbrädan. Räkna hur många stavarna du vill ta ur mini mörkarna att förkorta dem till önskad längd. Lämna mini blinds hängande efter räknar lamellerna för att förkorta dem lättare.

•Locate kontakterna på baksidan av botten järnväg. Använd ett par vass tång eller en platt-head skruvmejsel ta bort pluggarna från stången.

•Untie lift sladd Knut som var dolda av pluggarna. Dra hiss sladden upp bara tillräckligt så att lamellerna du vill ta bort har släppts.

•För bort botten järnväg och sedan lamellerna du vill ta bort. Skjut den botten järnvägen tillbaka på när lamellerna har tagits bort.

•Använd ett par sax att klippa strängen stegen precis ovanför den slaten hängande under botten järnväg. Se till att lämna tillräckligt av sträng stege hängande under botten järnväg att sätta i hålen i botten järnväg.

•Placera hissen sladdar genom hålet i botten järnväg och slips en knut i slutet av var och en. Kontrollera att lift binder med rep är ännu och att botten järnväg är rak. Justera Knut lite, om nödvändigt, att få rätt längd.

•Skyddslock botten järnväg ansluts tillbaka på plats. Använd en gummiklubba, om nödvändigt, att få dem tillbaka på ett säkert sätt.

Tips & varningar

  • Var försiktig när du förkorta mörkarna för att klippa strängen stegen, inte lift sladden. Du ser synligt för sträng stegen. Lift sladden är en tjockare sladd som går mellan två tunnare bitar av strängen. Två tunnare bitar av strängen är för sträng stegen.