Hur att döda kackerlackor med Maxforce

Använda insektsmedel och bekämpningsmedel för att förhindra spridning av buggar är en integrerad del av hem underhåll. Här är några praktiska steg för att använda Maxforce Roach bete Gel för att bli av med kackerlackor.

Instruktioner

•Innan du kan börja att döda kackerlackor med Maxforce Roach bete Gel, måste du vidta försiktighetsåtgärder av uppenbara säkerhetsskäl. De aktiva ingredienserna i Maxforce är hydramethylon och fipronil. Även om det skulle ta en större-än-såld dos att skada människor och djur, är fipronil giftiga. Det är en bra idé att använda handskar för att inte få kemikalier på huden.

•När du har iklätt sig lämplig säkerhet skruden, är du redo att börja identifiera områden i ditt hem som kackerlackor kan ofta. Särskild uppmärksamhet till platser där matrester kan avlämnas, inklusive kök och badrum sänkor. Det finns ingen anledning att aktivt söka upp kackerlackor; buggar kända inte för att bo i ett område länge.

•Att använda Maxforce, punkt sprutan nedåt i 45 graders vinkel. Tryck i mitten av sprutan tills en ärt-formade droppe gel kommer ut. Om du behöver använda mer än en droppe gel, tillämpa betet ungefär en fot apart. De kackerlackor som kommer i kontakt med Maxforce kommer att dö och andra mört äter kadaver, således sprids giftet bland kackerlackor.

•När du har behandlas din hem, betala uppmärksamhet till de områden där du hitta döda kackerlackor. Du kan välja att göra en andra ansökan runt dessa områden. Om så är fallet, vänta cirka tre veckor innan du gör det. Två program av Maxforce, som kan köpas i 30 och 60 gram sprutor, bör bli ett hem på en mört angrepp.