Hur att döda ett träd med Salt

Med salt är ett effektivt sätt att döda ett träd. Natrium i salt kommer att förhindra ett träd flödet av kalium och magnesium, som båda är viktiga ingredienser i tillverkningen av klorofyll. Avsaknaden av klorofyll kommer så småningom döda trädet. Du kan enkelt göra en linje av salt runt trädet, och det kommer att dö. Dock kommer att mest allt runt trädet dö också. På grund av detta måste du vidta åtgärder för att koncentrera saltet runt trädet så du minimera förstörelsen runt trädet.

Instruktioner

•Ø fyra till sex 1/2-tums hål runt trädet. Placera hålen diagonalt i trädet. Börja borra cirka fem inches upp från basen av trädet, och vinkla borr i en nedåtgående position. Borra minst 3 inches djupt.

•Pour 3 dl vatten i en behållare, tillsätt sedan 6 koppar salt. Blanda de två. Du kan ändra mängden lösning du blanda genom att upprätthålla en kvot på en del vatten till två delar salt.

•Pour lösningen i hålen du borras in i trädet. Övervaka lösningen. När det försvinner, fyll hålen med mer. Fortsätta göra detta varje vecka tills lövverket på trädet blir brun och dör.

Tips & varningar

  • När trädet dör, det är viktigt att vidta åtgärder för att minska trädet att förhindra att det faller på sin egen.