Hur att behålla ett trädäck

Trä däck få grådaskig och bleknat med tiden genom regn, snö och vått blad samla på dem. Trädäck underhåll bör börja bara några månader efter dina däck är byggt. Även om dina däck är äldre, är det inte för sent för att börja. Korrekt underhåll du gör däck det ser bra ut och sista i år framöver.

Instruktioner

•Se eventuella nödvändiga reparationer. Inspektera däck för eventuella skador. Om du kan se några dåliga röta, ersätta styrelsen med nya styrelsen genom att använda en bända bar och försiktigt bända det bort, och spika eller skruva in en ny. Det vanligaste problemet är spik poppar. Om du har naglar eller styrelser som sticker upp, ta bort spiken och Ersätt med en längre däck spik eller skruv däck. Sopa av alla gamla löv och skräp och rensa ut smuts och bygga upp mellan sprickor i styrelserna. Lätt slipa bort eventuella ojämna fläckar. Om du har några plantor på eller runt däcket som inte kan flyttas, täcka dem med plast.

•Rengör dina däck. Däck städare kommer i koncentrerad eller förblandad form. Om du sitter med koncentrerad, följ tillverkarens anvisningar på blandning. Ha långa byxor och skor och inte försöka få renare på dig själv eller dina växter. Applicera cleaner att de däck och använda en kvast eller paint roller för att flytta runt, inte gör det möjligt att pöl upp på någon ett område. Låt inte den renare torrt. Skrubba problemområden med en borste eller kvast. Låt maskinen så att suga in i träet för 10 eller 15 minuter. Skölj med en slang. Låt torka 2-4 dagar beroende på din klimat. Skölja bort eventuella cleaner från plasten som täcker på dina växter och ta bort.

•Kontrollera att kontrollera om dina däck behöver tätas. Strö lite vatten på däck, om det pärlor upp, behöver du inte försegla det just nu. Om det suger i trä, behöver du att täta den. Välj typ av sealer eller fläcken du vill använda. Det finns tydliga tätningsmedel, tonade sealer och olika färger av fläckar. Om du väljer en av fläckarna, se till att den är vattenavvisande och förhindrar mögel och blekning.

•Använd din fläck eller sealer till däck. Gälla för en liten del i taget med en paint roller att rulla på, hålla den från puddling. Lägga på ett tunt lager om din produkt kräver 2 rockar, lite tjockare om det kräver endast 1. Använd en pensel för att få in i hörn och kanter. Se till att det blir till alla sprickor. Glöm inte att göra din räcken och steg om du har någon. Låt torka helt innan någon går på den. Läs tillverkarens anvisningar om hur lång tid att låta det torka. Detta varierar också beroende på vädret.

• Håll den ren. När du har allt rengöras och förseglade, hålla löv och smuts ansamlas någonstans på dina däck. Rensa upp spill direkt. Använda däcket renare en gång om året. Göra vatten beading testet i början och slutet av varje säsong och när vattnet börjar suga i, är det dags att täta det igen.

Tips & varningar

  • Klimatet är en stor del av utomhus underhåll. Om du har en hel del Sol eller is, kommer att du behöva försegla dina däck oftare.
  • Kontrollera alltid tillverkarens varningar på rengöringsmedel och tätningsmedel. Låt det inte kontakt med huden, eller tvätta bort den direkt om den gör.
  • Inte stapla alla trasor eller rullar med fläcken eller sealer på dem i solen eller ett hett område. de kan börja brinna.