Hur ändrar jag bricka för en Moen kran?

En Moen kran är utformad för att imponera med utseende och funktion. Men precis som någon apparat bär det över tid. När en kran bär, läcker det. Detta beror på brickan inuti tonerkassetten i kran handtag. För att ersätta brickan, måste du byta ut hela kassetten. Den nya patronen har alla brickor redan installerat, så det gör jobbet lättare. Sätt bara kassetten och du är klar.

Instruktioner

•Stäng av inkommande vatten ventiler under diskbänken. Ta bort locket på toppen av kranen handtaget genom att bända upp det med en liten skruvmejsel. Vara noga med att inte repa finishen på din Moen kran. Några av dessa tak är gjorda av borstad nickle eller brons. Använd lätt tryck när du tar bort locket.

•Med en skruvmejsel, skruva loss fästskruven på toppen av handtaget. Ta bort handtaget från basen av kranen genom att dra den rakt upp och av fixturen. Ta bort gräns stopp genom att dra upp och stänga kranen.

•Ta bort brickan med fingrarna. Plocka upp och ta bort kranen.

•Ta bort behållande klippet håller kassetten på plats. Ta bort den inre patronen med fingrarna genom att dra den rakt upp och ut ur diskhon. Om det inte kommer ur fläcken, placera ett Moen patron verktyg på pipen på patronen och dra kassetten gratis.

•Jämna nya Moen patronen i kranen huvudet och skjut den på plats. Vanligtvis är pekar symbolerna "H" och "C" mot den varma och kalla sidan av kranen.

•Byt ut brickan och behålla klipp genom att skjuta tillbaka runt kassetten stammen. Ange gräns stopp tillbaka på plats på kranen. Installera om behållande klippet, och ersätta basen och hantera. Installera slutliga handtaget skruven i handtaget och dra åt med en skruvmejsel.