Hjälp med spindlar i min garderob

Hjälp med spindlar i min garderob

Medan du inte kanske tror på deras närvaro som en bra sak om en spindel överraskningar du när du öppnar din garderobsdörr, är spindlar faktiskt bra. Enligt tillägget Ohio State University är de flesta spindlar ofarliga för människor. Spindlar föredrar att undvika mänsklig kontakt och allmänhet kommer inte att bita om inte tog. Medan du har alternativet att använda sticky fällor eller insekticider för att befria din garderob av spindeldjur, anser en av dessa mindre dödliga metoder först.

Identifiera dina spindlar

När du vet mer om spindlar, kan du vara mindre rädda och ens börja att identifiera sig med varelserna. Wolf spindlar är stora, skrämmande utseende och rör sig snabbt, men de är inte aggressiva. Mamma spindel bär sin spiderlings på ryggen. Källaren spindlar brukar gömma i hörnen. Män och kvinnor lever tillsammans på samma webbplats. Spindelnät spindlar bygga klibbiga duk och fånga irriterande flygande insekter.

Timing

Spindlar kan komma in i ditt hem för att söka skydd från extrema temperaturer. Du kanske märker ett större antal spindlar på hösten, som temperaturen sjunker. Om du märker bara några spindlar, kan du enkelt fånga och släppa dem. Täcka spindeln med en tom burk eller plastmugg fint och skjut sedan ett ark papper eller tunn kartong under läppen Cup att täcka upp. Bära spindeln att en dörr eller ett fönster och släppa den oskadd tillbaka till gården. Om du är orolig att spindeln kommer tillbaka i, bär det flera gårdar från ditt hem och placera den nära skydd, till exempel en logg eller kompost högen.

Utslagning

Att utesluta spindlar från ditt hem, inspektera exteriören och täta sprickor och andra öppningar som du hittar. Eliminera fuktiga utrymmen i ditt hem som kan locka spindlar byte. Reparera eller byta ut något skadade fönster och dörr skärmar. Håll ditt landskap välpreparerade. Ta bort skräp och skräp runt ditt hem som kan beskydda spindlar.

Prey

Eliminera den spindlar näringskälla. Spindlar livnär sig på skadeinsekter som kan orsaka en rad problem i ditt hushåll, inklusive flugor, kvalster, kläder nattfjärilar och silverfisk. Förekomsten av spindlar kan signalera en skadegörarproblem. Många av de samma åtgärder du kan vidta för att eliminera spindlar också bidrar till att eliminera dessa skadedjur.

I och runt garderoben

Regelbunden rengöring tar bort många spindlar, duk och ägg säckar, men om du dammsuger, du bör ta bort dammsugare påsen omedelbart och kasta den utanför, anteckningar tillägget Ohio State University. Store poster i din garderob av golvet så att de är ur vägen några spindlar. Skaka ut skor och kläder innan du sätter dem på. Täta lådor med tejp för att eliminera startpunkter för spindlar.