Historiska hus lacken idéer

Historiska hus lacken idéer

Med sådan en mängd olika alternativ är att välja rätt färger för ditt hem en svår uppgift. För historiska hem inför villaägare valet av målning huset ursprungliga färg, att välja ett annat historiskt lämplig färg färg eller välja en mer modern nyans. För att göra uppgiften lättare, har många färg företag nu särskilda historiska färgkartor som hjälper dig att välja rätt färger för din särskilda arkitektoniska stil.

Viktorianska

Viktorianska hem som är kända för sina färgglada exteriörer och accenter. Vanligt i sena 1800- och 1900-talet, viktorianska hem ofta skröt olika färger för varje typ av trim och arkitektoniska accent. Några historiskt korrekt färg färger för kroppen av huset är djupa gröna, röda, brunt och guld, med trim och accentfärgerna faller inom samma familj av färger. Ganska ofta, finns den mörkaste skuggan på fönstret skärp.

Colonials

Colonials har varit en favorit arkitektoniska stil av och på under de senaste två århundradena. De ser bäst i konservativa färger med neutralt trim och en tredje dämpad färg för arkitektoniska accenter. Frekventa val för colonials är tan, grå eller grön med en vit eller grädde trim. Om detta verkar lite för monokromatiska eller tråkig, liva upp den color intrigera med en ljusare accentfärg, som tegel rött eller en mörkare nyans av blått, medan fortfarande trogen kolonialtiden estetiska.

Bungalows

Bungalows är en USA-född arkitektonisk stil som går tillbaka till tidigt 1900-tal. Det har ofta tegel eller sten bryggor som ger en fast yttre färg som färgen behöver komplettera. En traditionell färgschema för bungalows från 1910 till 1920-talet omfatta dämpad gul med mjuka bruna eller olivgrön trim och gräddfärgade accenter. Andra alternativ inkluderar varma bruna eller djupa gröna med mjuk grön, röd eller grå klädsel. Färgerna är rika och jordnära utan att verka överväldigande.