Hemgjord Ant Killer

Hemgjord Ant Killer

Gillar ingen myror i huset, men de farliga och dyra kemiska lösningarna är inte en stor insats för mest folk heller. Hellre än att spendera en förmögenhet på gifter, varför inte prova att göra dina egna ant killer?

Borax lösning

Kombinera borsyra, socker och vatten i en sprayflaska. Borsyra kan köpas som Borax tvättmedel. Hålla denna spray oåtkomligt för barn. Denna blandning kommer att arbeta ett tag efter det används.

Rena dem

Myror hatar tvål, ganska mycket eftersom det dödar dem. Blanda tvål och vatten i en sprayflaska och slå dem där det gör ont. Denna blandning behöver läggas till varje gång du ser myror.

Apelsinskal

Kombinera citrus skal och vatten i en sprayflaska Låt sitta i 24 timmar, sedan spraya bort. Detta är ett annat alternativ som ska återställas.

Ant beten

Skapa ant agn hemma genom att koka en kopp socker och två koppar vatten. Svalna, tillsätt en matsked borsyra och skaka. Lägg denna blandning i öppna behållare och placera av ant spår eller bergen. Lämna ut så länge som behövs.

Fönstret renare

Spraya ammoniakbaserade rengöringsmedel, som Windex, för på myror och de ska försvinna. Detta måste tillämpas med jämna mellanrum.