Hem säkerhet Installation

Hem säkerhet Installation

Det finns ett brett utbud av säkerhetssystem för att skydda ett hem från inbrottstjuvar. Av dessa är är ett trådlöst system enklare att installera eftersom det inte kräver professionell hjälp. Det eliminerar kabeldragning besväret som annars kommer att engagera vägg panel borttagning och en viss nivå av elektriska kunskap. Denna typ av system är också oftast billigare att köpa och underhålla. Eftersom det inte behöver omfattande kabeldragning och borrning, är ett trådlöst system lätt bort och ominstallerat när du planerar att flytta till ett nytt hem.

Instruktioner

•Kontrollera en lista över hur många sensorer du behöver baserat på antalet fönster och ytterdörrar i ditt hus. Detta kommer att hjälpa dig bestämma vilken storlek och typ av hem trygghetssystem som är bäst för ditt hem.

•Decide om att installera säkerhet Kontrollpanelen. Helst bör den vara placerad bredvid posten dörren som du använder oftast. Kontrollpanelen måste också vara nära ett eluttag som inte är "switch-kontrollerad" eller "timer-kontrollerade."

•Välj de bästa platserna för rörelsedetektorer, om dessa ingår i satsen och även siren enheten. De bästa platserna för rörelsesensorer är nära taket eller högt på vägg hörn. Välj en plats för siren enheten på insidan av ditt hus där ljudet inte kommer att dämpas. Platserna bör också inte vara synlig från utanför huset.

•Read hemsäkerhet system manualen att säkerställa korrekt installation.

•Sätt Kontrollpanelen på väggen med de medföljande skruvarna. Enheten bör vara på höjd där det är lätt att nå knappsatsen och läsa displayen.

•Köra system makt levererar sladden till närmaste vägguttaget och koppla in den. Många system har inbyggda backup batterier vid strömavbrott eller när systemet är urkopplad.

•Montera för fjärranalys enheter som Välj fönster och dörrar med dubbelsidig tejp eller oavsett monteringsmaterial eller hårdvara tillverkaren levererar. Sensorn består av en liten magnetiserade enhet som har en liten sändare ansluten till den. Fästa magneten på fönstret eller dörren kanten, och montera sändaren mittemot magneten på fönster eller dörr ram. Magneten bör noga anpassas till sändaren när dörren eller fönstret är stängt.

•Placera rörelsedetektorer så att de pekar på de ofta trafikerade ytor i ditt hem, till exempel korridorer.

•Installera sirenen till en vägg med de medföljande skruvarna. Dina siren kan vara batteridriven. Om inte, Välj en plats nära ett vägguttag.

• Använd knappsatsen på Kontrollpanelen för att ställa in funktionerna i ditt hem trygghetssystemet. De flesta system innehåller kalkylblad som hjälper dig att programmera enheten.

•Känn hem trygghetssystemet genom att trycka på "Test Mode"-knappen på Kontrollpanelen. Testa varje dörr och fönster som har en sensor installerad. Testa systemet en gång varje månad för att säkerställa att det fungerar korrekt.