Hem rättsmedel för katt-urin

Söt och lurviga katt kan smälta ditt hjärta. Att samma katt kan göra dig rynka näsan när din matta luktar av katt-urin. Förmodligen är en av de svåraste lukt att komma ur en matta eller kläder, katt-urin viktigt att behandla omedelbart. Den bästa lösningen är att starta din katt när en kattunge att använda kattlådan och hålla kattlådan ren för att uppmuntra din katt att använda den istället för mattan. Också vara säker på att din katt är i god hälsa, eftersom hälsoproblem kan vara en anledning en katt kommer att kissa någonstans men skräpet låda.

Instruktioner

•Soak upp så mycket urin som möjligt med en trasa eller pappershandduk. Tryck fast om på en matta eller matta. Ersätta en trasa eller pappershandduk med ny en upprepande tills inget mer urin lyfts upp. Använd en liten ånga renare på matta eller matta för att suga upp resten av urinen från platsen.

•Mix tillsammans 1 del vit vinäger och 2 delar vatten i en ren sprayflaska. Spraya mattan plats bara fram till våt med blandningen, men inte dyblöt. Använd en ren trasa och gnugga in blandningen i plats. Njut av överskottet fuktig genom att trycka på en ren trasa på plats tills det kommer upp torr. Strö bikarbonat över platsen. Om urinen var på ett trägolv torka upp urinen och sedan rengöra fläcken med en blandning av 1 del vit vinäger och 2 delar vatten med en mopp eller ren trasa. Torka väl.

•Placera väteperoxid i en ren sprayflaska. Spraya peroxiden över bakpulver. Använd en ren borste eller trasa och gnugga in blandningen i plats i mattan. Var noga med att testa peroxiden på en liten mängd av mattan så att det inte kommer att missfärga mattan. Låt området torka i upp ungefär en timme. Vakuum väl.

•Lägg till några droppar Listerine munvatten för blandning av ättika och vatten. Detta är en gemensam åtgärd som hjälper till att eliminera lukter. I stället för Listerine, prova ett par droppar wintermint eterisk olja.

Tips & varningar

  • Om problemen kvarstår, tala med din veterinär för att se om han rekommenderar en lösning.