Hem rättsmedel för att bli av med sällskapsdjur lukter & fläckar

Hem rättsmedel för att bli av med sällskapsdjur lukter & fläckar

Att ha ett husdjur gör en röra av en matta, matta eller golv kan lämna en dålig lukt i huset som en fläck. Utbildning en sällskapsdjur är ett effektivt sätt att undvika dessa problem, kan det hända olyckor, särskilt som husdjur ålder. Städa upp sällskapsdjur lukt och fläckar med hushållsprodukter är ett billigt sätt att ta bort dåliga lukter och ställen i huset. Att hålla huset rent med huskurer är lätt.

Spot-rengöring

Städa upp röran så snart det är märkt. Detta är det enklaste sättet att förhindra lukt från dröjande och fläckar bildas. Torka upp röran med en fuktig trasa och kasta den eller tvätta den noga. Fyll en hink med en blandning av varmt vatten, vinäger och milt diskmedel. Skrubba området noggrant för att ta bort de återstående spåren av röran. En omedelbar reaktion till en pet's mess kan hjälpa eliminera lukter omedelbart och undvika fläckar.

Som fläckar

Ta bort fläckar kan vara en stor utmaning när de har fastställt i. Skölj tyger som draperier eller kuddar i kallt vatten för att avlägsna så mycket av fläcken som möjligt. Låt tyget sitta i kallt vatten och milt diskmedel. Blot mattor med en trasa; Fukta trasan med kallt vatten och mild tvål. Påtryckningar på fläcken för att lyfta den. gnugga inte fläckar, som detta kan ställa dem in i tyget. Tvätta ytorna som trä och betong golv med en blandning av kallt vatten och ättika för att ta bort fläckar.

Ta bort Pet lukter

Ta bort och tvätta alla tyg och objekt, till exempel stolar och bord, som kan bära lukt. Använd en svart ljus för att hitta områden där plaskade pet urin, som de kan bli en källa till lukt. Använd varmt vatten och vinäger att tvätta objekt och ta bort lukt. Lägga bakpulver blandas med väteperoxid på några områden varifrån lukten kommer och låt det sitta i fem minuter innan torka med en trasa.