Har dubbel-rutan fönster kvävgas eller mycket torr luft?

Dubbel-rutan fönster har två enskilda rutor av glas avgränsade med tomt utrymme. Att utrymme innehåller en gas innebar att kväva överföring av värme mellan de två rutorna. Vissa gaser är tänkt att lägga energieffektivitet till dubbel-rutan fönster, så vilken typ av gas mellan rutorna ökar kostnaden av windows.

Kvävgas i dubbla rutor

Även om kvävgas används i bildäck för att förbättra prestanda, använder dubbel-rutan fönster normalt inte kvävgas mellan fönsterrutorna. Kväve är inte tänkt att påverka energieffektiviteten i Fönstren. Av denna anledning har liten plats inuti fönsterrutorna. För att förbättra energi betyg i fönstret, har gasen ska bevisas för att stoppa värmeöverföring. Den gas förmåga att förhindra värmeöverföring läggs till den totala effektiviteten i fönstret.

Argon i dubbla rutor

Dubbel-rutan fönster Använd argongas som en isolator mellan fönsterrutorna. Argongas visas för att stoppa värmeöverföring, så det blir bättre på de Fönstren betyg. Argongas bidrar till att isolera glasrutor för att stoppa värmeförlust och förbättra Kylningen effektivitet. Tillägg av argongas till dubbel-rutan fönster ökar priset på Fönstren, eftersom tillverkningsprocessen är dyrare. Argon-fyllda fönsterrutor kosta upp till $850, från och med augusti 2011, beroende på andra faktorer och material som används i deras konstruktion.

Att lägga till argongas till dubbla rutor och försegla integritet

Att lägga till gas i fönsterrutor kräver teknisk kompetens och specialutrustning. Gasen sprutas in fönsterrutorna innan fönstret är förseglad. Detta sigill förhindrar gasen från att fly. Dock påverka temperaturförändringar integriteten av försegla. Som temperaturer uppgång och fall, försegla naturligt expanderar och sedan kontrakt, luckor så småningom form i tätningen och gasa flykter. Nu, luften färdas genom klyftan, och det drar in vattenånga, orsakar kondens inuti fönsterrutorna. Om du ser vapor inuti din fönsterrutor, ersätta windows eftersom det är ett tecken på fönstret har misslyckats.

Luften i dubbla rutor

Om argongas inte används i fönsterrutorna, tar air sin plats. Luften är också en gas som tekniskt sett, men det anses inte en särskild isolerande gas. Luften kommer naturligtvis fylla utrymmet i panelerna under konstruktion, så det inte behöver matas in fönsterrutorna i en sluten miljö. Torr luft kommer inte orsakar kondens inuti fönsterrutorna som varm och fuktig luft kommer. Tillverkare bygga windows med detta i åtanke, vidtar åtgärder för att säkerställa att luftfuktigheten är under kontroll under tillverkning.