Gurka blommar normalt faller?

Gurka blommar normalt faller?

Gurka växter producerar fem petaled blommor som är gul i färgen. En gurka anläggningen kommer att producera både manliga och kvinnliga blommor, med kvinnliga blommorna producerar gurkorna om pollineras. Gurka blommor kan ramla av anläggningen för olika anledningar, varav några har att göra med de växande villkor av anläggningen.

Flower kön

Kön på gurka blomman avgör delvis huruvida blossom faller av naturligt. Eftersom växten åldras och fortsätter att växa, kommer fler nya blommor att produceras. Gurka växter producerar mer manliga blommor än kvinnliga blommor, och som de växt åldrarna, manliga blommorna kommer naturligt falla så gurka plantera för att producera nyare blommor.

Temperaturen

Gurka växten är varma vädret grönsak och trivs under heta somrar. Konsekvent extrema temperaturer och överdriven exponering för solljus kan orsaka blommar av gurka anläggningen att ramla av. Detta är en skyddande instinkt hos växten, som den försöker spara energi för att skydda sig mot den överskottsvärme och ljus. Om det finns för mycket solexponering, prova att använda ett solskydd för din gurka anläggning under delen av dagen. Också, mulching dina gurka växter kan hjälpa hålla jorden av anläggningen svalare, och alltså extrema temperaturer kommer att vara mindre stressande för din anläggning.

Blomma pollinering

Pollinering av gurka blommor uppstår när pollen av manliga blomman blandas med pollen av kvinnliga blomman. Un-pollinated kvinnliga blommor kommer så småningom faller av, som gurka växten riktar sin energi mot producerar nya honblommor. För att göra den bästa användningen av din gurka blossom produktion, kan du hand-pollinerar blommorna för att säkerställa att de är pollineras och inte faller.

Under vattnas

Under vattnas kommer att orsaka de blommorna av gurka anläggningen falla av naturligt. Detta gäller särskilt om anläggningen under vattnas under extremt höga temperaturer. När anläggningen gurka inte är vattnas nog, sparar det energi och vatten genom vissnande och släppa blommar. För att förhindra detta, vatten din gurka anläggning dagligen, särskilt tidigt på morgonen. Jorden bör vara fuktig och fuktig vid beröring 1 tum under jordytan. Om marken är rutinmässigt torra och dammiga vid beröring, särskilt i eftermiddag värmen, är din gurka anläggning att under-vattnas.