Gulfärgning av Fig Tree lämnar

Gulfärgning av Fig Tree lämnar

Fikonträd som växer bäst i varma förhållanden är infödda till Medelhavet. De kan växa till 50 fot i höjd vid full mognad, men genomsnittligt 10 till 30 fot och växa framgångsrikt både utomhus och inomhus. Fikonträd kräver rätt blandning av sol, värme, vatten och näring om de är att bära frukt och underhålla sina glänsande gröna blad.

Säsong

Fikonträd är lövfällande, förlorar sina löv på hösten att gå in i vinter dvala. Gula blad på den tiden är en produkt av den naturliga kalendern och inte brist på omsorg. Träd rebloom på våren.

Växande zon

Fikonträd gör bäst i varma, torra relativt områden och kan inte blomstra i växande zoner som är kallt och blött. De är härdiga bara till 30 grader Fahrenheit under vegetationsperioden och 10-20 under vintern dvala. Trädgårdsmästare i US Department of Agriculture zoner 8 och lägre bör växa deras fikonträd i kruka och hålla dem inomhus under vintern, för att undvika att döda träden med kyla.

Webbplatsen och solen

Fikonträd behöver värme och göra bra endast när de får full sol hela dagen. Fikonträd som inte får full sol--utveckla antingen inomhus eller utomhus--gul, vissna blad. Håll träden i utomhus platser som ger dem 10 till 20 fot av växande utrymme att hålla dem från att bli skuggad eller trånga.

Vatten

Fikonträd kräver konsekvent vattentillgång och behöver frekvent vattning tills de upprätta. Ge nya fikonträd 1/2 gallon vatten varje vecka och etablerade fikon 1 gallon vatten varannan vecka. Brist på vatten leder till gul, vissnande blad.

Jord och näring

Enligt Purdue University växer fikonträd i någon jord som det rinner snabbt. Om fikonträdets blad gulfärgning, dock förbättra dränering och näring genom att lägga till 3 till 4 inches av organisk kompost i jorden runt trädets rötter och ge trädet kväve-tung gödselmedlet uppmuntra hälsosam vegetativ tillväxt.