Gedigna bestick Guide

Gedigna bestick Guide

Sterling silver bestick kommer att vara ett komplement till din Kina mönster och kristall glas dukning. Bestick tillverkade av sterling silver är en tyngre, hög kvalitet äta redskapen som varar i generationer med rätt skötsel och förvaring.

Mönster

Bestick har ett mönster inbäddade i varje bit. Du kan välja från en mängd olika enkla eller mer intrikata mönster enligt din smak.

Plats inställningar

Gedigna bestick köps av inställning--som inkluderar sallad gaffel, middag gaffel, matsked, tesked och kniv. En standard 20-delset innehåller en matchande uppsättning värdinna.

Service Set

Värdinna är service en SOPPSLEV, stor sked och socker sked. Den underhållning som ingår i de dyra tjänsterna har en server och gryta sked.

Tilläggstjänsten uppsättningar

Dessert servrar, sås slev, Smörkniv, cocktail gafflar, ramekin gafflar, kött gaffel och stora skedar är några av de ytterligare bitarna att lägga till din silver samling. Tillverkare och leverantör av varje stil av sterling silver bestick kommer att ha enstaka och flera inställningar som är tillgängliga med tjänsten uppsättningar.

Vård

Sterling silver kan tvättas med diskmedel och varmt vatten efter varje användning. Silver bestick måste upprätthållas polering för att ta bort något Matt.