GE Appliance hjälp

GE Appliance hjälp

Sedan tillverkning dess första apparater 1907, har GE byggt ett rykte för att producera kvalitet apparater och tillhandahålla vänliga kundservice. I själva verket 2006 och 2007 Fortune magazine heter GE "USA: s mest beundrade företag." GE erbjuder många produkter och tjänster för att hålla kunden apparater igång smidigt.

Knowledge Base

Kunskapsbasen är GE: s online-verktyg som gör att apparaten ägare att felsöka sina apparater för sig själva. Knowledge Base erbjuder användbar information via informativa filmer och en expansiv FAQ-lista.

Lokala reparation tekniker

Om du fortfarande inte kan åtgärda problemet efter felsökning, inte vara rädd att kontakta en tekniker GE reparation. GE tekniker är utbildade och utbildade för att hantera varje modell av GE apparater. För att boka en tid med en auktoriserad GE tekniker i ditt område, ring 1-866-530-7025.

Delar och tillbehör butik

GE: s webbutik för delar och tillbehör är fyllt med mer än 65.000 apparaten reservdelar och tillbehör, att hjälpa gör-det-självare med enkel apparat reparationer som ersätta slitna kylskåp dörrhandtag och knoppar av ugnen.

Förlängd garanti Program

GE erbjuder utökad service plan skydd på de flesta av sina apparater genom Assurant lösningar, ett företag som specialiserat sig på utökade Serviceplaner och garantier. Förlängd garanti skydd täcker berättigade apparater för kostnaden av delar och arbete på verksamma komponenter som misslyckas på grund av normal användning.

Överväganden

Hålla din apparat försäljningsinformation kvitto och garanti på en säker plats. Du kan bli ombedd att tillhandahålla en kopia av dessa vid ett servicesamtal.