Gated Community fördelar

Gated Community fördelar

Många människor som bor i kontrollerad-access, gated communities, även de med höga inkomster och pensionärer, för livsstilen i dessa lokaler, fastighetsmäklare och samhällsvetare säga. Enklaverna blir mini-samhällen för invånarna, som längtar efter en stillsam och förutsägbar miljö, och inte har något emot att vara relativt isolerad från andra samhällen.

Säkerhet

Människor som bor i gated communities kontrollera åtkomst genom nyckelkort, elektroniska koder, kameraövervakning utrustning och säkerhetsvakter, säkerhetskonsult Chris McGoey påpekar i en artikel 2007 brottslighet läkare. Detta avskräcker brottslighet och håller främlingar--inklusive ovälkomna försäljare--ut, att göra gemenskapens lugn och säker, Barcelona fältet studier centrum säger.

Ekonomiska effekter

Rika skattebetalarna köper hem i gated communities och som ger mer finansiering för kommuner och landsting. Invånarnas närvaro uppmuntrar också andra välbärgade hem arbetssökande att köpa och utveckla egenskaper i närheten. Detta kan hjälpa ekonomiskt kämpande stadsdelar att återhämta sig, Barcelona Center-artikeln påpekar också. Den höga andelen hem-ägare tillfredsställelse och kvalitet av liv dessa villaägare njuta av förvandlar dem till longtime invånare, ökad ekonomisk och social stabilitet.

Social atmosfär

Människor med liknande inkomstnivåer har ofta kompatibla sociala värderingar, erfarenheter och prioriteringar. Som ett resultat, tenderar de att lita på och umgås med varandra mer än de i blandat-inkomst stadsdelar do, föreningen Times rapporterar. Många av dessa samhällen erbjuder bekvämligheter som gemenskapen centrerar, fritidsaktiviteter och andra aktiviteter för att uppmuntra invånarna att mingla, säger sanningen om Realty hemsida.

Anpassning av tjänster

Grindsamhälle invånare är mer benägna än andra att vara missnöjda med kvaliteten på offentliga tjänster, utan föredrar att betala för dem privat. Vissa samhällen skapar skilda kommuner eller andra typer av juridiska indelningar hantera sin egen snö och sophämtning, gatan rengöring och säkerhet, säger föreningen gånger. Detta ger dem större kontroll över kvalitet i livets frågor och frigör kommunernas stöd tjänsteleverantörer för att avsätta resurser till lägre inkomster invånare.