Garage organisation idéer

Husägare kräver mycket av sina garage och behandla dem med lite respekt. De vänder sina garage från bil hamnar och arbetsplatser till vilt oorganiserad förråd. De fortsätta att lägga till högen, och snart de trip på saker och söka förgäves efter objekt som bör vara lätt att hitta.

Organisera ditt garage kan vara en långvarig och kostsam process, men en som sparar tid och så småningom, pengar.

Allt ut

Om ditt garage är rörigt, sluta just där. Du kan inte ordna det effektivt. Du måste städa garaget innan du ordna det. Välj en solig dag, ta ut bilarna ut och bit för bit, ta bort allt från garaget. Räkna ut vad du behöver, vad du inte eller vad kan lagras någon annanstans i huset. Överväga en yard skjul och överväga att sälja något du inte längre behöver.

Sopa golven, rensa spindelnät och sedan ta en titt på alla du inte visste du hade i det utrymmet.

Samla alla de saker som kommer att bo och lägga tillbaka dem i garaget. Sedan knippa ihop allt som händer. Donera dessa objekt till en lokala Frälsningsarmén eller Goodwill, sälja dem på en loppmarknad eller på Internet, återvinna dem eller som en sista utväg, kasta saker.

Använda väggarna

Rörigt garage har massor av saker som lutar sig mot väggarna. Detta är resan-fällor och det okända som de bara inte ser bra ut. Tänk vad du har och om den kan monteras på väggen. Sedan montera allt annat möjligt--krattor, slangar, kvastar, verktyg, till exempel monteras enkelt på en garage vägg.

När du installerar fästen, se till att du hammare dem in i en stud i väggen. Du vill inte att montera en trädgårdsslang och slutar rippa ner en halv panel av gips.

Hyllor kan också vara bra att hålla saker från golvet. Oavsett vad du montera eller placera på en hylla, se att det är säkra och inte skulle orsaka skada om det skulle falla.

Skåp och hyllor

Garage skåp kan monteras på väggar eller stå fritt på golvet. Hursomhelst, de ger husägare en plats för att organisera och lagra alla de olika bitar och bitar som har belamra arbetsbänk. Skåpet rymmer de kaffe burkar full av skruvar och muttrar, verktygslådor, kemikalier, i stort sett allt som inte behöver vara i slätt sikta.

Arbetsbänkar

Arbetsbänkar är en del av alla funktionella garage, och de kan tjäna ett dubbelt syfte ger dig en arbetsstation och utgöra förvaring för all slags hårdvara. Inte bara göra de öka ett garage funktion och organisation, de även föra en ton som garaget är för att göra arbete--inte för lagring av skräp.