Gallret staket byggnad instruktioner

Gallret staket byggnad instruktioner

Gallret staket är populära eftersom de är attraktiva och tjäna en funktion, blockerar utsikten från utsidan och upprätthålla avskildhet. Dessa stängsel är relativt enkla att installera eftersom de består av paneler och inte enskilda trä plankor. Det innebär också att den tid som krävs för denna uppgift är mycket kortare än för ett vanligt staket byggprojekt. Paneler för galler staket och deras mönster kommer i en mängd olika typer så du kan välja en som bäst passar din trädgård och hem, och din personliga smak.

Instruktioner

•Measure längden på staketet och markera platserna för 4-av-4 inlägg. Använda sprayfärg för att markera ställen eller helt enkelt placera små träribbor i marken. Kom ihåg att gallret paneler är 8 fot lång när du planerar platserna för inlägg.

•Dig hål för varje post med hjälp av en post hål digger. Göra alla hål 18 till 24 inches djup och bred nog för 4-av-4 inlägg. Det innebär oftast att måtten på hålet bör vara cirka 15 x 15 inches. För exakta djupet av hål som post, kolla din lokala byggnormer och förordningar.

•Placera inlägg in i hålen och Använd en nivå för att säkerställa att de är helt lodrät. Säkra och stag inlägg i deras ställe med diagonal plankor av skrot trä.

•Pour fast-set betong i hålen för inlägg. Beroende på tillverkare av snabb-set betong blir det en annan tid för att konkreta bota. I allmänhet bör du tillåta basen av inlägget att torka och härda i 24 timmar.

•Fäst den 2-gånger-4 träbaserade skivor som kommer att hålla gallret paneler på inlägg. Använda en borrmaskin för att göra hål för skruvarna. Se till att använda minst 4 skruvar för varje styrelse. Mellan varje två inlägg, bör det finnas två horisontella brädor, en topp och en längst ned. Avståndet mellan brädorna bör vara 4 fötter, exakt höjd en galler panel. Kom ihåg att placera botten styrelsen minst 6 inches ovanför marken, att undvika böka och vatten och mark skador.

•Montera panelen galler till 2-gånger-4 horisontella brädorna. Denna gång, Använd en spikpistol eller en hammare, och fäst paneler med efterbehandling naglar.

•Yta och skydda ditt galler panel stängsel yta genom att använda en primer och sedan ett lager eller två trä färg. Du kan också använda en enkel trä sealer för att skydda materialet från de utomhus författningarna. Observera att sealer har åter skall tillämpas varje år för att fungera fullt ut.

Tips & varningar

  • Installationen av ett galler staket är mycket lättare om du beställer färdigskurna inlägg.
  • Förutom trä galler staket finns det plast lattice paneler på marknaden också. Även om inte lika attraktiva som de trä dem, är de något lättare att upprätthålla, eftersom de inte kräver färg.
  • Var mycket försiktig när du arbetar med vassa eller tunga verktyg; Kom alltid ihåg att bära tjocka arbetshandskar och skyddsglasögon.