Front Yard Landskapsplanering för nybörjare

Gårdsplanen landskapsarkitektur ökar ditt hem curbvädjan genom att skapa en visuellt tilltalande display för besökare och de som passerar ditt hem. Även en början landscaper kan utveckla ett gårdsplanen landskap som tjänar uppmärksamhet från grannarna. Du behöver uppmärksamhet på detaljer och en solid landskapsarkitektur plan att få ditt hem i formen.

Stil

Stil och design av hemmet spela en stor roll i valet av landskapsarkitektur. Visa ditt hem från över gatan för att få en känsla för sin stil och karaktär. Titta på ditt nuvarande landskap för att avgöra hur väl den flyter med stilen i hemmet. Observera områden som behöver de flesta förbättringen, antingen på grund av bristande underhåll eller en avvikande stil.

Gräsmatta

En väl välklippta gräsmattan gör ett stort intryck på ett hem curbvädjan. Gräsmattan täcker en stor del av många hem landskap, vilket gör det en mycket märkbar funktion. Gräs som är inte klippas regelbundet eller är full av ogräs minskar hemmets visuella intryck. Gödsla gräsmattan regelbundet förbättrar utseendet på gräset. Vattna gräset under torrperioder håller det ser sitt bästa. Upprätthålla en regelbunden klippning schema för en gräsmatta att ökar bromsa överklaga.

Landskapsplanering faktorer

Det finns många möjliga landskapsplanering faktorer att tänka på för din gårdsplanen. En dekorativ stängsel kan lägga till balans och en brännpunkt. Många alternativ finns i dekorativ stängsel, från rustika split järnväg fäktning till traditionella vita staket. Ett hörn accent staket är ett alternativ för att belysa ett hörn blomma säng eller att definiera kanten av fastigheten.

Blomsterrabatter fortfarande ett populärt val för att öka curbvädjan. Det stora urvalet av blommande växter hyser olika personligheter och stilar. Blomsterrabatter lägga till färg och konsistens på framsidan av hemmet. Installera dekorativ bård för att omge blomsterrabatter för ytterligare curbvädjan. Kombinationen av mulched blomsterrabatter och dekorativa kantskärning skapar ett rent och professionellt utseende i landskapsarkitektur.

Den rika gröna toner och naturliga skönhet av träd och buskar lägger till visuell överklagande till hemmet. Buskar linje ofta hem och trottoarer. Välja träd baserat på deras utseende och mogna höjd, särskilt om utrymmet är begränsat.

Gör en Plan

När du har ansett landskapsarkitektur möjligheterna och bedöma din nuvarande landskapet, skapa din landskapsskötsel plan. Rita en skiss av hemmet. Lägg i de olika delarna på ritningen ska få en känsla för hur slutprodukten ser ut. Börja med den grundläggande layouten av gården, skilja mellan gräsmattor, rabatter och mulched områden. Lägg i accenter som blommor, buskar och landskap belysning.