Foto idéer kök

Foto idéer kök

Medan vissa människor inte kanske tror köket som en plats att hänga fotografier, det finns ingen anledning en bild eller två kan inte placeras på väggarna för att lägga till en dekorativ touch till rummet. Även om väggyta är begränsad, med rätt planering, kan lite fotografier ha en stor inverkan på rummet. Som med alla rum, bör din personlighet lysa igenom i inredningen. Om du gillar att ta bilder, kan du använda din egen. Fotografier kan också hittas i hobbybutiker, online och för heminredning butiker, om du inte är händig med kameran.

Närbild producera fotografier

För de som gillar fotografering, prova detta uppdrag: ta din kamera i avsnittet produkter i din butik eller bondgårdsmarknad. Märker hur konstfullt arrangerade vissa delar verkar vara, som högar av äpplen, apelsiner, lök och sallad. Välja olika typer av råvaror och fotografi i avsnitt på nära håll. Se till att vara tillräckligt nära så bara formerna av objekt är synliga, men tillräckligt långt bort att du kan berätta vilka objekt är. Den levande färger och texturer av frukt och grönsaker bidrar till en distinkt, mat-tema foto insamling och är säker på att få gästerna på din hem pratar. Skriv ut fotografier på högkvalitativt fotopapper och hänga i en svart ram med vita mattor att göra färgerna sticker ut. Detta är ett bra alternativ för människor som hyra och inte kan måla deras kök väggar, men fortfarande vill ha en färgklick.

Svartvita fotografier

Leatrice Eiseman, verkställande direktör för Pantone Color Institute, påpekar att varma färger som röda, gula och aprikoser tenderar att vara populära i kök på grund av deras aptit-stimulerande effekter. Dessa färger är ett bra sätt att lägga till lite liv i ett tråkigt kök och kontrast gemensamma apparaten färger i svart, vit eller silver. Hängande livfullt färgade fotografier på en ljust färgad vägg har potential att kollidera. Dock om du hänger svartvita fotografier i en svart ram med vita mattor, kan detta undvikas. Svartvita bilder på en färgstark vägg kan bidra till att kompensera ljusstyrkan, särskilt om väggen rymden är betydande.

Familjen kul i köket fotografier

Om din familj är alltid matlagning eller bakning tillsammans, hyra en professionell fotograf att göra en fotosession i ditt kök över några sessioner när du gör en måltid tillsammans. Be dem att ta skott från olika vinklar för en mer konstnärlig effekt. För vissa, kan alternativet med en professionell vara för dyrt. Ta dessa bilder på din egen bör inte vara alltför svårt för personer med grundläggande kamera kunskaper. Utskrifter från dessa fotosessioner kan ramas in och hängas på ditt kök väggar för en varm påminnelse om aktiviteten du dela tillsammans.