Förstärka en badrum undergolvet

Om du planerar att installera en ny dusch, badkar eller toalett i ditt badrum, måste du se till att golvet är ordentligt förstärkt för att stödja installationen och för framtida säkerhet. Äldre hus riskerar särskilt att vattenskada och röta. Starka golv ger en mer stabil yta för att montera en toalett att hålla om från gunga fram och tillbaka när den används. Stabilt golv ger också stöd till dusch kastruller och baljor, som behöver en helt platt yta för att dränera ordentligt.

Instruktioner

•Känn alla golv styrelser för styrka, sprickor eller ruttna skador genom att lätt trycka på dem från en säker plats på golvet. Om du upptäcker någon svaghet, slita ut golvet med en stor kofot. Dra upp alla styrelser med hål eller sprickor och någon styrelse som verkar ha mögel eller fickor av röta.

•Build en chase ärm för toalett och badkar drain. En chase ärm är en box som kapslar in i avloppet. För att göra detta, skär två 2-av-6 brädor till samma längd som bredden på de två joists i avloppsröret är att köra beween. Placera i styrelserna mellan reglarna, 12 inches isär, på vardera sidan av där du planerar att installera toalett avloppet. Spika genom reglarna och in i styrelserna att säkra både styrelser att reglarna. I huvudsak skapar du en ruta som omger avloppsröret, med två reglarna och två styrelser bildar de fyra väggarna i rutan. Utföra samma sak för badkar och dusch avlopp linjer.

•Installera fast plywood golv bräder ovanpå golvet reglarna med hammare och spik. Space golv så att fyra hörn aldrig skär varandra. Detta tillför styrka till golv och är en standardmetod för installation.

•Installera en mortel säng på golvet under badkar eller dusch pan genom att sprida sand-mix cement över golvet med en murslev. Packa ner denna cement med ett platt tamper tills du har bildat en fast, 1-tums tjockt golv. Låt den torka i 24 timmar. Eller, om din dusch pan eller badkar kräver det, installera duschen eller badkaret i våt cement. För att förstärka ett golv utan våt cement, installera cement styrelsen över plywood med murverk skruvar och en skruvmejsel.