Förordningar om Pool säkerhet

Pooler finns i många storlekar och former, men de har alla en sak gemensamt---de måste följa en säkerhets kod. Några städer eller kommuner kanske inte har en skriftlig uppsättning regler, men om så är fallet då reglerna om statligt för Pool säkerhet tillämpas. Varje styrande organ har sina egna individuella krav, som kan variera från land till land. Det finns dock en grundläggande kärngrupp som har blivit erkända på nationell nivå.

Vad är en Pool?

Struktur eller tank förmåga att hålla vatten till ett minsta djup på 24-tum, att användas för simning, vada eller dykning nästan allmänt anses vara en pool. Detta inkluderar wading pooler, barnpooler, ovan mark eller på mark pooler, i marken pooler, (både inomhus och utomhus) samt kommunala eller privata kommersiella storlek pooler.

Kommersiella säkerhet

Poolen måste överensstämma med rätt byggmaterial och kunna tåla både full och tom. Trampoliner måste vara belagd med halkfri slitbanan yta och vara belägen högst 30 inches ovanför vattnet. Djup markörer, nr-dykning markörer och nr badvakt tecken måste vara synliga. Flytande säkerhet linor av alternerande kontrasterande färger måste mark svår säkerhetsändringar. Lutningen på pool botten måste uppfylla särskilda statliga koden för att förhindra dykning skador. Sugning galler måste finnas på flera ställen och vara minst en fot kvadrat, medan mindre avlopp måste innehålla anti vortex enheter för att förhindra entrapment.

Vattenkvalitet

Säkerheten gäller standarden på vattnet också. Varje pool måste följa riktlinjerna för desinfektionsmedel resterande, pH-värde och klarhet. Automatisk klor och brom mataren måste vara inom koden och underhåll av pool väggarna och golvet måste följas också. Vattentemperaturen är markerad och vatten kvalitet poster hålls tillsammans med en fungerande och välfyllda testkit.

Personlig säkerhetsregler

Ingen löpande, någon horseplay, några driftiga människor i poolen bör vara sunt förnuft objekt, men ofta tider inte är. Ingen dykning i den grunda delen av en pool eller har några glas objekt i området av något slag tillämpas också. Pool stängsel är en viktig säkerhetsåtgärd och ett krav för hem pooler. Stegar eller trappor skall kunna låsas eller begränsa tillgång till poolen till små barn som kunde drunkna i en okontrollerad miljö. Pool alarmsystem som kan upptäcka en paus på ytspänningen i poolvattnet kan tillkalla hjälp om ett barn faller i poolen. Ett högt skrällande alarm kan uppmärksamma ägare eller grannar att något är fel och behöver omedelbar uppmärksamhet.

Säkerhet runt poolen

Prydnad material bör vara emot och tillräckligt bred för att ge en lämplig gångväg runt poolområdet. Lifesaving utrustning som kustbevakningen liv bevarare eller officiella Floatation enheter bör finnas på plats samt en lång stång för en simmare i besväret att ta från någon. Belysning ska vara tillräcklig för att undvika olyckor och ledningar bör aldrig sträckas över en öppen gångväg. En ansvarig vuxen bör alltid vara närvarande vid poolen---livräddande färdigheter skulle vara en fördel. Låt aldrig någon att simma ensam i poolen.