Fördelar och nackdelar med att använda skum

Fördelar och nackdelar med att använda skum

Torr skum mattan rengöring metod introducerades 1935 av Von Schrader företaget i Racine, Wisconsin. Torr skum rengöring är en process i vilken cell luftrenare är anbringas på den matta ytan. En cylinder borste används för att ta bort smuts-lastad luft celler som de flyter upp genom mattan. Sug på den mattrengöring maskin drar bubblor i enheten med rengöring innan de sjunker tillbaka till mattan.

Låg fukthalt

Skum rengöringsmedel är 90 procent luft och bara 10 procent vätska. Detta innebär att deras tillämpning inte mätta en matta nästan lika grundligt som motsvarande vätskebaserade rengöring. Med en skum renare är lika med en förkortad torktid, vilket innebär mindre tid försöker hålla dem som bor i hemmet av mattorna.

Minimal operatörens skicklighet behövs

Om du kan läsa, förstå och utföra grundläggande riktningar, kan du använda en skum renare. En minimal kunskapsnivån krävs att framgångsrikt driva en skum-rengöring maskin och slutföra jobbet på ett tillfredsställande sätt. Som de flesta människor inte väljer att äger sina egna skum renare, men i stället hyra det från deras butik, är expertråd lätt tillgängliga. Uthyrning personal är utbildade för att hjälpa till med operativa frågor.

Inte en djup rengöring

Torr skum kan inte bara ren som djupt som vatten-baserade rengöringsmedel. Detta innebär rengöring kommer inte vara så noggrann och kommer endast att ta bort genomsnittliga mängder smuts eller jord mals till mattan. Om din matta är en hög hög mängd, finns möjligheten att smuts och jordpartiklar i den nedre delen av din matta kommer inte tas bort av skummet rengöringsmedel.

Inte så mycket utvinning

Skum-baserade rengöring enheter är allmänt lättare och mer användarvänlig än andra mer traditionella, vaktmästeri, vätskebaserade electric powered mattan städare. Denna enheter har inte extraktion funktionerna i sina mer kraftfulla motsvarigheter. Detta kan verka som liknar begreppet inte utförande som djupt av en ren, men det skiljer sig i att även i områdena av mattan det påverkar dess förmåga att dra smuts och sot ur mattan är mindre än vattenbaserade rengöringsmedel.