Fördelar & nackdelar med att använda ett hem larmsystem

Fördelar & nackdelar med att använda ett hem larmsystem

Hem säkerhet är en angelägenhet för många husägare och i vissa fall, dubbla lås på dörrar eller säkerhet windows ger inte tillräcklig trygghet. Hem larmsystem erbjuder omfattande tjänster som kan tillåta dig att känna dig säkrare och mer skyddade i ditt hem. Men beroende på din situation, kan ett larmsystem också presenterar flera nackdelar. Förstå både positiva och negativa kan hjälpa dig att avgöra om ett hem larmsystem är en bra passform för ditt hem och familj.

Fördel--Konstant skydd

Om du installerar en övervakade larmsystem i ditt hem, du och din familj har dygnet runt skydd mot inbrott. Vissa system har också brandlarm byggdes, som ger ytterligare försäkringar. Konstant skydd av ett larmsystem är särskilt skönt när du kan vara borta från hemmet under en längre tid eller du måste lämna dina barn hem ensam för en kväll. Det innebär också att ditt hem är skyddat medan du sover så kan du ha sinnesfrid om din familjs säkerhet och få en god natts sömn.

Fördel--Avskräckande för brottslingar

De flesta hem larmsystem ger liten gräsmatta tecken eller plakat för ditt fönster som visar att ditt hem är skyddat av ett säkerhetsföretag. I många fall kan förekomsten av denna typ av skylt ensam övertala tjuvar och andra brottslingar att passera över ditt hem och gå vidare till en bostad som inte skyddas av ett säkerhetssystem. Var noga med att tydligt Visa dekaler och skyltar från företaget övervakning fullt Annonsera ditt hem säkerhet.

Fördel--Lägre försäkringskostnader

Medan det finns en betydande kostnad att installera ett hem larmsystem, kan det innebära en ekonomisk fördel också. Ditt försäkringsbolag kan faktiskt justera räntan på din husägare försäkring om du har ett system som installeras i ditt hem. Eftersom ditt hem är skyddat från stöld-- och i många fall, fire--kostsamma incidenter som kan kräva dig att göra en skadeanmälan är mindre sannolikt att uppstå i ditt hem. Som ett resultat, kan ditt försäkringsbolag sänka din ränta.

Nackdelen--Skär telefonlinje

Om ditt larmsystem är ansluten till din säkerhetsföretag med telefonlinjen bara, kan du stöta på problem. En inbrottstjuv kan skära din telefonlinje innan du anger ditt hem och alla övervakning och kommunikation med företaget larm avbryts. Som ett resultat, är det en bra idé att ha en cellulära radio installerad med ditt system, som möjliggör kommunikation med Bevakningsbolaget även om telefonlinjen skärs.

Nackdelen--falsklarm

Även ett hem larmsystem kan ge trygghet och sinnesro, har potential att bli ganska irriterande också. Det är inte ovanligt för falsklarm förekommer med ditt system. I vissa fall kan får polisen eller brandkåren sändas hem till dig innan du har en chans att förklara misstaget för säkerhetsföretaget. Några polismyndigheter kan debitera dig om de kallas upprepade gånger till din hem utan anledning. För att undvika falsklarm, kontakta ditt larm företag att avgöra vad som kan orsaka dem så du kan justera.

Nackdelen--bekostnad

Den primära nackdelen med en hem larmsystem kan vara dess bekostnad. Det är dyrt att ha systemet installerat i första hand, men säkerhetsföretag en avgift per dag eller månad att tillhandahålla övervakning tjänster också. Dessa avgifter kan snabbt lägga upp, så om du är på en budget, det kan lägga en belastning på din ekonomi.