Fisk Tape Tips

En fisk tape är en smal metall eller plast enhet som finns i olika längder och används för att dra ledningar. Detta verktyg kan orm genom conduit eller väggar och med kablarna till er. Om du använder det felaktigt, men kan fisk tejp vara frustrerande.

Att få bandet In och ut

Fisk tape är värdelös om du inte kan få den ur hållaren. De flesta innehavare inte är mycket användarvänlig, eftersom kabeln är stel. Styvheten gör det bra för att dra tråd men dåligt för ringlande det upp i en tät rulle. För att få bandet av innehavaren, grip tejpen och innehavaren fast. Dra ut bara ungefär en fot i taget. När du får 3 till 4 fötter, skjut in det i ledningen. Dra ut en annan 3 till 4 fötter och hålla upprepa tills du har nått slutet av körningen. För att ersätta bandet i hållaren, försöka trycka endast ungefär en fot i taget. Det är lite mer tidskrävande men mycket mindre frustrerande. Också kommer att det hålla dig från böjning fisk bandet.

Att säkra trådarna

Kablar måste ha som lite motstånd som möjligt för att göra det förbi alla beslag och böjar. Ta en tråd och band isoleringen av ungefär 3 till 5 inches från slutet. Detta kommer att vara din slips tråd. Bare tråd band på fisk bandet säkrare än det kommer med isoleringen på. Det gör också binda smalare och lättare att dra. Börja lägga ledningar 10 till 15 inches från slutet. Lägg inte till dem alla på en gång; lägga till en eller två i taget. Linda in dem tillsammans med eltejp, bildar en Kona med den ursprungliga kabeln du började med. Loop din slips tråd genom fisk bandet och Linda in den ordentligt på fisk bandet. Även Linda eltejp runt detta. Bandet blir smidigare och lättare att dra.

Dra kablar

Dra kablarna är lätt om du har tre eller fyra kablar. Om du har åtta till 10 ledningar, kommer du vill dra endast 1 till 2 fot i taget. Korta handtag är lättare än långa. Dessutom om du drar så många sladdar, kanske du vill köpa tråd-pulling smörjmedel, som är tillgänglig från tillverkare av redskap och fisk tape. När du drar kabeln, kan du få hänga på en ruta eller montering. Gå till andra änden och dra tills det inte längre är fast och försök igen. De flesta drar är enkelt så länge du taper trådarna och dra i en stadig rörelse.