Felsökning av Takagi T-KD20

Felsökning av Takagi T-KD20

Takagi T-KD20 är en tankless, on demand varmvattenberedare som kan användas i både bostäder och kommersiella tillämpningar. T-KD20 är installeras inomhus bara värmaren kan leverera varmvatten för användning i strålande golvvärme system, recirkulerande system och andra program. När fungerar normalt, tar T-KD20 tre sekunder att tända och tre sekunder att komma till rätt temperatur. Om din enhet av vatten inte fungerar, kontrollera om det finns något skräp som blockerar fixturer innan djupdykning i någon vidare felsökning.

Instruktioner

Vatten är inte tillräckligt varm

Pojkens vattenflödet och temperatur på T-KD20 flödet v. temperatur. Om vattnet inte fungerar upp till normerna som föreskrivs i diagrammet, kontrollera gas matarledningar.

•Kontrollera din gas matarledningen att se till att det är storlek ordentligt och gastrycket är inom intervallet krävs. Om din gasar fodrar är i funktionsdugligt skick, kolla din VVS nästa.

•Kontrollera enheten för korsade anslutningar, eller om den blandande ventiler, Termostatventiler, singel-hanteras ventiler eller skålla skyddsmekanismer är felaktig eller skadad.

•Justera utgående temperatur om försörjning, ventiler för gas och vatten flöde fungerar korrekt. Använda TK-RE01 eller dip-switchar på enheten, med riktlinjerna på Prestandadiagram för att justera inställningarna.

Enheten kommer inte att inleda

•Kontrollera flödessensorn om enhetens flödet är lägre än.75 gallons per minut. Om enheten inte fungerar.75 GPM eller högre, kommer enheten inte att initiera. Ta bort eventuellt skräp runt sensorn filter och flöde, och även kontrollera för skador.

•Tryck på den nedre gröna knappen på panelen GFCI inuti enheten. Om en röd lampa inte tänds på panelen, har enheten problem att få el som levereras.

•Tryck på den gröna "Reset" knappen om rött ljus kommer. En grön lampa på krets plattan kommer att lysa på topp vänster sida av enheten. Om denna gröna lampan inte tänds, har enheten problem med att ansluta el till GFCI och krets plattan.

•Kontakta Takagi industriella företag (se resurser) för instruktioner om din enhet har problem med att ansluta el till GFCI och krets plattan.