Felsökning av ingen kopplingston på din telefonlinje

Felsökning av ingen kopplingston på din telefonlinje

Om du plocka upp telefonen och det finns ingen kopplingston, vänta innan du frågar din telefon operatör att komma ut och se vad som är fel. Göra lite felsökning kan hjälpa dig att räkna om problemet är med företagets utrustning, eller om en av dina telefoner eller telefonjack är skyldige. De flesta telebolagen ansvarar endast för deras däckreparation utanför ditt hem, om du inte har ett underhållsavtal för reparationer inne i ditt hem. Genom felsökning problemet, har du möjlighet att åtgärda en felaktig jack själv, eller betala en professionell för att göra jobbet.

Instruktioner

•Kontrollera att se om någon ytterligare telefonlinjer i ditt hus arbetar. Om de inte, Kontakta tjänstleverantören telefon.

•Se till att alla telefon mottagare i ditt hus hängs upp korrekt. Kontrollera att varje telefonlinje är korrekt ansluten till dess telefonjack. Om du har ett problem med bara en telefon, Anslut en annan telefon till det jack. Om den andra telefonen fungerar, ligger problemet i den första telefonen.

•Ta ditt hemnummer med en mobiltelefon att se vad som händer. Du kan höra hem nummer ringmärkning eller det kan gå direkt till telefonsvarare, om du har tjänsten. Du också kan få en upptagetton eller en höra budskap från telefonbolaget säger att telefonen är ur drift eller din tjänst har kopplats från. Kontakta ditt telefonbolag i de två sista fallen.

•Lossa varje telefon och telefonsvarare i ditt hus, ett i taget. Vänta 30 sekunder efter koppla ur den första enheten. Plocka upp en annan telefon för att se om det finns en kopplingston--om det finns, då den första telefonen kan vara fel. Om inte, fortsätta koppla telefoner på samma sätt, och check för kopplingston. Om du hittar en telefon som inte fungerar, koppla in alla dina andra telefoner igen och se om de fungerar korrekt. Felaktiga telefonen bör ersättas.

•Ta en plug-in telefon till din gränssnitt nätverksenhet (NID), en grå ruta ligger på utsidan av ditt hus. I ett landsbygdsområde, kan rutan placeras på en telefonstolpe. Öppna rutan genom att skruva loss skruven med en platt-head screwdrivier. Om du har fiberoptiska telefonerna tjänst, har du en liknande ruta. Om du har kabel telefon, har du ett modem inne i huset.

•Dra ut kontakten ur uttaget prov i yttre rutan. Detta kopplar din insida kablage från telefonen företagets linje. Om du har mer än en rad, Välj uttaget prov för den rad som orsakar problemet. Anslut din telefon till uttaget; Detta ansluts du direkt till telefonen företagets linje. Om du har ett kabelmodem, Anslut telefonen direkt till uttaget på modemet.

•Välj upp telefonen mottagaren för att se om det finns en kopplingston. Om det finns ingen kopplingston, är problemet med ditt yttre ledningar. Om det finns en kopplingston, besvär orsakas av din insida ledningar, utrustning eller knektar.

•Koppla bort telefonen från testet jack i rutan och säkert sätt tillbaka den ursprungliga kontakten. Stäng rutan locket och skruva fästelementet ner tills locket är tätt. Om du har ett kabelmodem, helt enkelt koppla ur telefonen från modemet.