Felsökning av en Deadbolt lås bult spärr

Felsökning av en Deadbolt lås bult spärr

Standard dörrlås med våren bultar skär inte det när det gäller effektiv säkerhet i hemmet. De är ofta alltför bräcklig och lätt att bryta en främre eller bakdörren. Deadbolt lås är mycket effektivare. Den har en massiv bult som sträcker sig från låset endast när nyckeln vrids. Deadbolt lås är endast lika effektivt som dess installation, emellertid. Problem med deadbolt kan uppstå om dörren är feljusterad eller bulten inte kan få avslut i dörrkarmen.

Instruktioner

•Öppna dörren och sätter in nyckeln i deadbolt. Vrid på tangenten för att se till att du har korrekt bolt action. Spraya grafit i nyckel hålet och försök igen om bulten sitter fast.

•Stäng dörren när bulten rör sig ordentligt och försöka engagera låset. Om det inte infoga i dörrkarmen, flytta till nästa steg.

•Inspect dörren så att den sitter rakt. Titta på gångjärnen. Om det behövs, ta bort gångjärnen med en skruvmejsel och justera dem uppåt, nedåt, vänster eller höger så att dörren sitter rakt i dörrkarmen. Sätt tillbaka skruvarna genom hålen i gångjärnet med en partner som håller dörren på plats så att den är rak och att låsa deadbolt linjer med låset hålet i dörrkarmen.

•Lossa skruvarna för bulten strike plate. Justera strike plattan så att bulten kan infoga fritt i dörrkarmen.