Fågel trädgårdsskötsel idéer

Fågel trädgårdsskötsel idéer

Enligt Cornell Lab för ornitologi konverteras mer och mer av fåglarnas naturliga livsmiljö till privat mark, vilket gör det allt viktigare att ge ett habitat att fåglar kan besöka. När du skapar en fågel trädgård, du skapar inte bara en plats för fåglar, du skapar också en möjlighet att introducera ditt barn till fåglar och natur.

Locka kolibrier

Växter som har blommor som är tubular formade i färgerna rosa, rött, lila och orange locka kolibrier som vilja mata med sina långa tungor och näbbar. Sådana blommor inkluderar salvia, trumpet creeper och korall kaprifol. Andra blommor som kolibrier gillar är temyntor, fjäril bush och Turks mössa. Lägga till en kolibri feeder till din trädgård, och du kommer att ha kolibrier kommer tillbaka varje år.

Växter med frön

En annan idé för en fågel trädgård är en som är full av växter som producerar frön fåglar kan äta. Blommor som prästkragar och black-eye AminRamjee inte bara producera frön fåglar kommer att gilla, men fördelen är att fjärilar kommer att gilla dem också. Bunchgrasses producerar också en hel del frön som fåglar som; Dessutom ger dessa gräs material fåglarna kan använda för sina bon.

Kapsling möjligheter

Om du inte gillar att göra en hel del plantering, kan du fortfarande ha en fågel trädgård genom att erbjuda livsmiljö som fåglar kan njuta och göra använda av till exempel birdhouses och fågelholkar. Om man kan plantera en buske eller ett träd, använder båda vilka fåglar för sin häckning.