Enkelt sätt att lägga tegel marksten

Enkelt sätt att lägga tegel marksten

Ingenting komplimanger utsidan av ett hem som att ha en uppfart eller väg gjorda av asfaltläggare tegel. Med hjälp av marksten ger ett hem med en blick av förfining som kraftigt kommer att komplettera någon egendom. Brick asfaltläggare är ett utmärkt "gör det själv" jobb som vem som helst kan göra under en helg. Några timmar av svett kapital kan producera fantastiska resultat som kommer att se ut som du spenderat en förmögenhet.

Förbereda området

Börja med att samla den utrustning och de tillbehör du behöver för att göra din egen trottoaren. Detta inkluderar ett måttband, asfaltläggare tegel, sand och en hjulet fat.Mäta det område som du kommer att förvandla till marksten och beräkna brick asfaltläggare som krävs för att slutföra jobbet. Planera att ha reservdelar för att projektet ska se till att ditt tempo inte bryts av brist på marksten.

Använd en gasdriven komprimator för att komprimera marken i området där din marksten kommer att läggas. Komprimator kommer hammaren marken ner platt, så att det är ett stabilt underlag för vikten av marksten. Du kan behöva lägga till eller ta bort jord på vissa ställen att få marknivå.

Om tegel marksten

Ordna marksten på marken i den placering du vill använda. Experimentera och försök att ordna dem i geometriska mönster som kommer att förbättra den visuella intryck av tegel marksten. Du kan också lägga stil till ditt trottoaren genom att göra olika mönster med hjälp av en vinkelslip med en mason hjul men kom ihåg att bära ögonskydd.

Med marksten på plats, häll sand över toppen av hela området och det även ut med en kratta eller en push kvast. Driver sanden gör det möjligt att fylla sprickor mellan marksten. När hela övre yta är täckt med minst en tum av stående sand, använda komprimator för att packa sanden i alla sprickor. Detta kommer att binda tegel tillsammans och ge en hårdare kamp för ny gångväg, uppfart eller uteplats. Helt enkelt sopa bort all överflödig sand när du är klar.