Effektiv möss gift

Effektiv möss gift

Tecken på att du har en mus angrepp inkluderar påsar med mat som har tuggat öppen, tuggat papper, tvål som har varit gnagde på och spillning runt huset. Möss är nattdjur så att du kan höra dem inuti dina väggar på natten, eller märka din sällskapsdjur clawing på väggarna. För att minska risken för möss angrepp, måste du hålla ett rent och snyggt hus.

Proffsen

Om du har en mus angrepp måste du vidta åtgärder omedelbart till sätta fast denproblemet. Möss är bärare av sjukdomen och bakterier. Det finns många sätt att ta bort eller döda möss, men giftet är kanske den mest effektiva. Poison spelar till de möss Sök efter mat och är ett bra sätt att effektivt döda flera möss. Med fällor, kan du döda eller ta bort bara en mus på en gång.

Det finns två typer av gift: de som döda i en användning och de som arbetar under en period på flera dagar. Det är bäst att lämna flera gifter runt huset på platser som Visa sjunger på angrepp. Om du har ingen lycka med en plats efter två eller tre nätter, ändra placeringen av giftet.

Effektiva gifter

Effektiva gifter för att döda möss, kallas rodenticider, inkluderar warfarin, diphacinone, pivalyl, chlorophacinone och fumarin. För varje av dessa gifter kan du hitta många olika produkter. De flesta av dessa gifter kommer i vax blockerar, pastillform, måltid form och flytande form. De är allmänt färgade gröna.

Hur de fungerar

De vanligaste rodenticider på marknaden är anti koaguleringsmedel. Dessa gifter hämmar musens förmåga att göra vitamin K. Vitamin K behövs för att hjälpa clot blod. Efter några dagar tar musens kropp slut vitamin K. Giftet inducerar inre blödningar och skador på blodkärlen som musen inte kan bekämpa eftersom det har ingen vitamin K. Musen dör av inre blödningar.

Varning

Eftersom giftet fungerar långsamt, dör mössen inte på platsen för fällan. Mössen kommer förmodligen dö i sina bon, i väggarna, eller i vissa andra obekvämt, unreachable platser. Om en mus dör i en otillgänglig plats du helt enkelt måste ta itu med lukten tills kroppen förmultnar. Fragrance spray eller luktborttagningsmedel hjälp kan minska lukten, som endast kommer att försvinna med tiden. Dessutom gift kanske inte det bästa valet om du har ett hushåll med husdjur och små barn.

Alternativ

Alternativa sätt att bli av med en mus angrepp inkluderar Human råttfällor, elektrisk mus repellenter som avger ultraljud och råttfällor som döda. Humana musfällor är mer av en tid åtagande som du måste sedan hitta en plats att släppa möss, och de är inte effektiva för att ta bort flera möss. Om du väljer att använda en dödande fälla, se till att spraya med desinfektionsmedel innan du rengör upp musen spillning eller döda möss i fällor. Detta kommer att säkerställa att bakterier inte få ut i luften.