Dvärg apelsinträd att producera Full-Size frukt

Dvärg apelsinträd att producera Full-Size frukt

Ett bra val när man arbetar med begränsat utrymme, dvärg orange träd producerar frukt av normal storlek. Skillnaden mellan en dvärg och en vanlig storlek träd är att de förstnämnda inte producerar så mycket frukt. Apelsiner odlas av dvärg träd inkluderar några av de mest populära i världen. Dvärg orange träd startas ofta inomhus i behållare.

Valencia

Valencia är de vanligast planterade olika apelsinträd i världen, enligt Texas A & M University Aggie trädgårdsodling hemsida. Orange från en dvärg Valencia träd har en söt smak och mognar på sommaren. Först infördes till Florida under 1800-talet, är Valencia orange medelstora till stora i storlek med en peeling med måttlig tjocklek. Peel färg, juice färg och äta eller juice kvalitet är fått utmärkt, och frukten kan ätas direkt efter det plockas från trädet. Valencia Apelsiner förvandlas till en gyllene färg som de mogna, men frukten förvandlas till en mer grönaktig färg under våren tillväxt. Insidan av frukten är fortfarande söt, saftig och ljusa orange.

Washington Navel Orange

Den Washington navel orange är en kärnfria sorten och lättskalade. Det är den mest odlade sorten i delstaten Kalifornien, enligt lätt att växa lampor hemsida, och vanligt förekommande i dagligvaruhandeln. Är det att ha en utmärkt smak för att äta eller att göra till juice. Trädets doftande vita blommor ger en iögonfallande kontrast till dess mörkgröna bladverk. Det kan odlas inomhus som en dvärg sort. Skalet är tjockt med en orange hud och dess fruktköttet är orange och har en söt smak. Washington naval orange är på stora sidan. Den föredrar massor av full sol men tål temperaturer på 24 till 30 grader Fahrenheit. Trädet är redo att skördas sent på hösten in i vintermånaderna. Trädet också själv pollinerar.

Moro Blood Orange

Moro blood orange växer som en dvärg träd och anses mycket produktivt. Dess apelsiner mogna tidigt, har en distinkt doft och är djupt röd färg. Det är djupt röd färg på köttet som ger denna orange dess namn. Moroen har en söt smak med vad Citrus träd Online beskriver som en antydan av hallon. Det är denna smak som har lett till det som kallas finsmakaren citrus. Moro blodapelsiner mognar senare i vinter och tidig vår. De är de tidigaste av blodapelsiner att mogna. Själva frukten är av medelstorlek, köldhärdig till cirka 27 grader Fahrenheit och anses vara mycket saftiga.