Druvor som mognar tidigt

Druvor som mognar tidigt

På grund av skillnader i klimat, kan den tid det tar för druvsorter mogna variera kraftigt. Druvan-mognad i något område mäts mot när Concord Druvorna mognar vanligtvis. Mycket tidigt Druvorna mognar fyra till sex veckor innan Concord, tidig druvor ca fyra veckor och tidig halva säsongen druvor ungefär två veckor innan Concord. Concord druvor mognar redan i augusti i vissa områden, men oftast nå sin kulmen i augusti.

Canadice

Canadice är en mycket tidig druva som vanligtvis är redo för plockning ca fyra veckor innan Concord. Beroende på klimat, kan Canadice mognar som snart som slutet av juli eller så sent som i mitten av September. Canadice är en amerikanska röda kärnfria sorten för bordsdruvor. Frukten har en stark smak beskrivs som nästan kryddig. Genomsnittliga 1/2-lb. varje kluster och vinrankorna är tunga producenter. Canadice är också en av de mest vinter-hardy kärnfria druvsorterna.

Himrod

En amerikansk vitt bord druva med söt smak, Himrod är en mycket tidig druva, mognad vanligtvis fyra till fem veckor innan Concord. Det är lätt att odla och vinrankorna är kraftfull, men är inte tung producenter. Kluster väger i genomsnitt 1/3 lb. och de flesta vines kommer att producera ca 15 lbs. per säsong. Himrod kan odlas i svala klimat. Smaken beskrivs som honung-liknande och druvorna är särskilt saftiga.

Tidiga Muscat

Tidiga Muscat anses vara antingen en tidig eller mycket tidig sort, beroende på klimat- och odlingsförhållanden. Frukt mognar vanligtvis tre till fyra veckor innan Concord. Tidiga Muscat är lämplig för svalare klimat. Frukten är lila-blå och även om det var bred som en tabell druva, den används ofta för vin. Produktionen är ljus, men vinrankorna växer lätt och klasar kan väga upp till 3 kg. Tidiga Muscat smak är söt och stark och, som andra muscats, beskrivs ofta som att vara mer som ett körsbär eller annan söt, syrlig frukt.

Reliance

Även om det är en tidig på halva säsongen druva, mognar Reliance tidigt nog odlas i svalare klimat. Det mognar normalt en till tre veckor innan Concord. En röda kärnfria tabell druva, tillit har en söt, enkel smak och rankas högt för smak och konsistens. Frukten är också ofta används i konserver. Vinrankorna är tunga producenter, med varje gäng i genomsnitt ca 3/4 lb. tillit är också känd för tolerera kyla bättre än de flesta kärnfria sorter.