Dragen av Dyson DC20

Dyson företaget tillverkar en flotta av dammsugare som alla har användbara funktioner och funktioner som HEPA filter, turbin huvuden eller löstagbara och tvättbara filter. Dyson DC20 är en pull-längs kanister vakuum som fungerar på alla typer våningar och använder sin sug förmåga att ta bort djurhår samt smuts från ytor i ditt hem.

Turbiner

Två turbiner leverera DC20 med makt. Större turbinen är mångsidig nog att leverera ström till en mängd olika golv inklusive plattor, trä eller mattor. Mindre turbinen är ansvarig för att tillhandahålla befogenhet att ta bort djurhår och smuts från klädsel, trappor och inuti bilen. En slang är kopplad till mindre turbinen. Dyson Cyclone teknik befogenheter båda turbinerna utan att förlora sug.

Quick Draw Wand

Vakuum har en snabb-draw trollstav. Staven är beläget i centrala handtaget. Användare kan snabbt ta bort handtaget och använda long-reach staven att vakuum i svåra för att nå områden såsom trappor, tak, ovanför bokhyllor och höga köksskåp, höga hyllor.

Bin

Som de flesta Dyson dammsugare, och DC20 har en dammsamlande bin. Lagerplatsen är lätt flyttbara genom att trycka på en knapp och dra det ut. Användare kan tömma papperskorgen direkt i en papperskorg eller soptunna och rensa det med tvål och vatten. Bin har en ren funktion, som tillåter användare att dumpa smuts utan att få det på dem.

HEPA och Bactisafe

DC20 har också ett HEPA och Bactisafe filter som rengör det vakuum frånluft. Detta säkerställer att det vakuum avgassystem är ren och bidrar positivt till ditt hem luftkvaliteten. Filtret fällor förorenar som pollen, djurmjäll, dammkvalster och mögelsporer.

Fingtertip pensel kontroll

Vakuum har också fingertoppen pensel kontroll, som tillåter användaren att kontrollera borstarna med ett finger. Detta tillåter användaren att enkelt stänga av det vakuum borste över ömtåliga mattor och trägolv som kan repas med starkt roterande borste barer. Funktionen fungerar under regelbunden användning.