Dör gräshoppor på träd eller är det deras skal?

Dör gräshoppor på träd eller är det deras skal?

Du har hört deras bullriga låtar - några och med över till 100 decibel-- och du har sett sina skal klängande till trädstammar på våren. Många, tror dock de beskjuter är resultatet av gräshoppor dör på träden, medan andra ser dem som en resterna av ett skede gräshoppor går igenom.

Betonar felaktigt insekter

Insekter som de flesta människor kallar gräshoppor är faktiskt cikador. Man tror att tidiga nybyggarna i USA märkte en uppkomsten av 17-åriga cikador och tillhörande deras stora antal till locust plågorna nämns i Bibeln. Sanna gräshoppor egentligen är medlemmar av familjen gräshoppa och kan göra mycket skada grödor. Cikador, å andra sidan, göra lite skador på träd och andra växter.

Cicada livscykel

Det finns mer än 2500 kända arter av cikador, alla har en livslängd på mer än ett år. Efter parning, lägger kvinnliga cikadorna sina ägg i fickor i armar och ben av träd och buskar. En kvinnlig cicada kan lägga 400 ägg under sin livstid. En gång dessa ägg kläcks i fyra till sju veckor, nymfer falla till marken och håla på jakt efter en trädrot att spärren på. Det förblir och foder för två till 17 år beroende på Art.

Uppkomsten

När det är dags för cicada nymferna att dyka upp, de släpper sitt grepp om roten och krypa högt i marken bara under marknivå. När jorden når 64 grader, gräver de ner till ytan. De unga cikadorna visas vitt eller cream färgad och har röda ögon som de krypa upp stammen av träd eller buske. Det avslutas de beskjuter de hade som nymfer, lämna dem på trädet. Den unga Cikada blir en mörkare färg när det torkar.

Cykeln fortsätter

När unga cikadorna ur sina skal, kommer många faller offer för fåglar, ormar och andra rovdjur. Vissa samhällen även överväga dem en delikatess och skörda dem som de dyker upp. De som överlever kommer snart kompis med andra cikador och börja cykla igen.