Dogwood träd arrangerar

Dogwood träd i släktet Cornus och odlas för sina eleganta prydnads intresse och blommor. Vår show är ett spektakel av vita eller rosa blommor med en elfenben eller gula center. Blommorna är inte verkligen blommor men färgade kronblad-liknande stödblad eller blad. Träden är vanligt förekommande i väldränerad jord i lövskogar. De har ett grunt rotsystem och måste växa där det finns tillräcklig nederbörd och partiell skugga under dagen.

Ungdom

Dogwood livscykel går från planta till sådd. En baby dogwood planta växer i snabb takt i den juvenila fasen. Trädet är upptagen bygga sin struktur och ofta inte blomma eller frukt för upp till fyra år. Bildandet av grenar och en rota systemet är i fokus i början. När trädet har etablerat sig, börjar det blomma tidigt på våren. Årlig tillväxt är mellan.06 och 15 inches.

Blommande

Produktionen av de färgade stödblad föregås av bildandet av de verkliga blommorna centrala organ. Sanna blommorna är små gulaktiga gröna organ ligger i centrum av kronblad-liknande blad eller stödblad. Detta organ blir frukt och utsäde av dogwood. Blommor pågå i två till fyra veckor och sedan bladen fyller. Stödblad blir bruna och faller av blomman och centrala organ börjar forma i bären.

Bär

Bär från en hundkäx kan vara blå, röd eller vit. Bär från en hundkäx är faktiskt frukter kallas stenfrukter vilket innebär att de består av många små frukter som ett hallon. Bären börjar bildas i början av sommaren men märks inte förrän runt September. Vid denna tid börjar bladen blir röda och lila och lägger till det säsongsbetonade intressen.

Frön

Frön i frukten är lätt att sprida. De kan samlas och separerade från fruktköttet och planterade omedelbart. Vintern ger naturligt stratifieringen krävs för fröna att gro under våren. Du kan också placera fröna i fuktig torv i en påse i kylskåpet under några månader och sedan plantera dem. Fröna bör fortfarande vara svårt och som skördas före den första frosten, som omvandlar sockret i dem till alkohol. Fåglarna älskar bär i sen höst och tidig vinter och äter dem alla innan du kan skörda någon. På samma gång börjar färgglada lövverket att släppa ut.

Grobarhet och överordnade trädet

Planti nya dogwood träd i slutet av maj eller början av April. Fröna gror och växer rötter snabbt. Majoriteten av tillväxten är från April till September och sedan saktar betydligt. Det största brast för tillväxt är i augusti om det tillräckligt med vatten. Överordnade trädet kommer att genomgå fortsatt reproduktion cyklar och oftast kommer att fortsätta växa i höjd fram till 20-30 år gammal, vid vilken punkt höjd tillväxt upphör. Total höjd av en hundkäx är vanligtvis 30 till 40 fot.