DIY Pole Garage Workshop

Bygga en pole garage är ett billigare alternativ till full byggandet av en typisk garage. Det är främst eftersom pole garage, lada eller annan konstruktion inte kräver ett betongfundament. Istället använder de en serie balkar eller stolpar till stöd sidorna och taket. Bristen på konkreta grunden läggs till utmaningen att säkerställa att polacker och hörnen är nivå och torget. Ett litet misstag på nivån kan resultera i ett tak som bara inte plats väl.

Instruktioner

Förberedelser

•Be din lokala stad eller län bygga ordinance office. Om du krävs i ditt område för att få ett tillstånd att bygga pole garaget och inte gör det, kan du behöva riva ner strukturen du just byggt.

•Tydligt området för dina pole garage och göra säker att det är så lika som möjligt. Om du inte kan hitta en nivå område, kan du behöva använda en jord mover att antingen gräva en nivå grund eller bygga upp en nivå grund med hjälp av smuts trucked i från andra områden. Markera de fyra hörnen av byggnaden med stakes.

•Dig ett dike från den närmast elektrisk källan ut till området där pole garaget byggs. Lägg ut elektriska conduit pipe i diket leder från elektriska källan till garaget.

•Hitta centrera av garaget. Knyt ett rött snöre till var och en av de två motsatta hörn bildar ett "X" i mitten av garaget. Där pekar av X: et möts är centrera av garaget. Varje röd sträng bör vara av samma längd som indikerar att rektangeln är i perfekt vinkel.

Upprättstående polackerna

•Ta bort insatserna från hörnen och en traktor drivs skruv att gräva ett hål vid varje hörn minst 24 inches djupt. Om du är i ett område där marken är våt mest av året, gräva en annan 12 inches djupt för varje hål. Upprepa denna process i 12 fot avsnitt längs sidan av garaget.

•Coat botten av polackerna med takläggning tjära för att förhindra röta från våt jord.

•Ställ in 4-tums-av-4-tums inlägg i hålen och Använd en nivå för att se till att inlägget är nivå. Använda några tillfälliga insatser och styrelser för att hålla post nivå. Stötta styrelsen mot inlägget och använda små trä stakes för att hålla den på plats. Upprepa detta steg med varje hål.

•Pour betong i varje hål och kontrollera nivån. Upprepa för varje hål.

•Frame ut sidoväggar med 2-inch-by-4-inch-by-8-foot styrelser. Bygga två rutor åtta fot i längd och säkra en 2-inch-by-4-inch-by-8-foot styrelse varje 2 fot inuti detta torg som dubbar. Lyfta varje ruta på plats och Anslut botten ankare inlägget till den sidan väggen bottenram med vinkel hängslen. Upprepa detta med alla fyra sidor av strukturen. Säkra antingen av metall eller trä ytterväggar till dessa ramar.

Dörrar och takläggning

•Säker en pre hängd dörr till en eller flera sidor av garage struktur. En pre hängd dörr är enklaste dörren att installera eftersom den redan är monterad och nivå för att dörrkarmen.

•Build sex takstolar gå på toppen av strukturen. En takstol är ett på längden styrelse som sträcker sig över bredden på byggnaden. Två poler förenas i en vinkel på toppen av detta forum att bilda en smal triangel. Vinkel hängslen och tre och en halv tums bultar med muttrar och låsbrickor ansluter varje metar av fackverket.

•Measure och skär 2-tums-av-4-tums brädor med kanter i 45 graders vinkel. Infoga dessa styrelser i fackverket som extra stöd och skydda på plats med snickare skruvar.

•Lift fackverket på plats på framsidan av garaget och säkert på plats med rak parentes och tre och en halv tum bult och mutter. Upprepa detta steg med varje takstol.

•Säker plywood över takstolar med snickare skruvar och sedan låg tar papper på toppen av plywood och spik ner med takläggning naglar. Spika takshingel över tar pappret.