DIY-kedjelänk staket & Gates

Kedja länk staketet är en av de mest populära sorterna av stängsel för många tillämpningar. Det är hållbara, prisvärda, väderbeständig och måttligt lätt att installera för någon med grundläggande färdigheter.

Planering

Kontakta din stad zonindelning styrelsen för att kontrollera att ditt planerade stängsel kommer att överensstämma med zonindelning lagar och bestämma om någon speciell bygglov behövs. Se till att det finns inga servitut i fastigheten från alla allmännyttiga företag. Kontakta din lokala myndigheter för att upprätta djupet måste du borra post hål utifrån jord- och klimatförhållandena i ditt område. Rita din hela layouten på graphing papper med en rätskiva i förväg, för att approximera mängden stängsel som du kommer att kräva.

Installation

Använd en slägga för att köra trä stakes i marken vid varje hörn, och bifoga murverk guide sträng mellan insatserna. Murverk strängen kommer att användas som en guide för att anpassa ditt stängsel för att vara helt rakt. Se till att det planerade området för stängslet inte korsar över någon del av din Fastighetsförmedling line och några hinder i vägen.

Inlägg används för hörnen och gate ändar kallas terminal inlägg, och dessa kommer att installeras först. På platser för terminal inlägg, Använd en effekt skruv för att borra åtta-tums diameter hål i marken på djupet på uppdrag av din kommunala zonindelning lagar. Placera ett terminal inlägg i varje hål och ställa in den så att det är två inches högre än höjden på staket tyget. Använd ett vattenpass så se till att varje terminal inlägg lod och fylla hålet med färdigblandat quick-inställningen betong, lämnar tre inches utrymme Tom överst i hålet. Kan 24 timmar för betongen att helt ställa in.

De tjänster som används för att stödja staket tyget längs omkretsen kallas linje inlägg. Rad inlägg måste vara installerat varje 10 fot och två inches lägre än höjden på staket tyget. Använd effekt skruv för att borra åtta-tums diameter hål längs din frimureriet guide linje varje 10 fot. Infoga rad polerna till rätt höjd och Använd en nivå för att kontrollera att de är lod. Fylla alla hål med färdigblandat quick-inställningen betong och igen lämnar tre inches utrymme Tom överst i alla hål. Kan 24 timmar för betongen att helt ställa in. Återfyllning alla hål med matjord tills det är jäms med marken.

Använda tillverkarens maskinvara för att fästa loop mössor till toppen av varje rad inlägg och skjut en top järnväg genom varje slinga. Skär den övre skenan så att den butts upp mot terminal inlägg och passar in järnväg slutet kopparna. Fortsätta installera den övre skenan längs hela omkretsen och du kommer att ha avslutat skelettet för stängslet. Använd en hammare för att dunka topp locken på toppen av de terminal inlägg för att förhindra att regnvatten kommer in.

Skjut en sträckning spö till slutet av staket tyget och bifoga spänningssystem staven till en terminal post med hjälp av tre spänningssystem band placerad i toppen, mitten och botten. Handtag staketet tätt längs skelettet och när du passerar varje rad inlägg fäst det genom att vrida spänning tråd runt den med tång. Fortsätta fästande staket tyget till linje inlägg runt hela omkretsen. Tillmäta den övre skena med spänning wire placeras varje fem fot staket tyget.

För utfärda utegångsförbud för, installera manliga gångjärnen till den vänstra utfärda utegångsförbud för posten, och hänga övre gångjärnet med pin pekar nedåt och nedre gångjärnet med dess pin pekar uppåt. Ange porten på plats och passa in toppen av porten med upp på staketet. Justera och olja gångjärnen så att grinden att svänga fritt. Installera en gate spärr direkt till porten porten själv.