DIY energi sparare dörren propp

DIY energi sparare dörren propp

Att hålla utkast från dra den varma luften från under din dörr i kallen vintern kommer att minska dina energikostnader och göra dig och din familj bekvämare. Utkast ensam kan öka din energiförbrukning med upp till 40 procent, enligt den amerikanska Institutionen för bostäder och stadsutveckling. Även om botten av din dörr är bara ett problemområde, är detta utrymme ofta en av de största öppna läckorna av luften i ditt hem.

Instruktioner

•Measure bredden på din dörr med ett måttband.

•Kapa ut en del av tyg längden på din dörr. Återanvända objekt kanske du redan har, såsom en frotté handduk, ett par slitna jeans eller en gammal tröja, istället för att köpa nytt material. Klipp tyget ca 10 inches bred och längden på dörren.

•Fold duken i halv med höger sida inför inåt. Matcha upp kanterna och pin dem tillsammans.

•SEW kanterna med en symaskin eller en nål och tråd. Hålla stygnen liten för att hålla i materialet som fyllning. Inte sy ihop ändarna ännu. Knut en av ändarna och trimma den extra tråden.

•Vrid den dörr förslag till propp höger sida ut. Häll i flera pounds av torkad spannmål, ris, vete, linser eller bönor. Lämna ett utrymme på 4 inches överst i förslaget till proppen medan det står på slutet. När du fastställa förslag till proppen, behöver du utrymmet för kornen att flytta och överensstämmer med gap under dörren.

•Fold i 3/4-tums i övre kanten av slutet av förslag till proppen som är unsewn. Sammanföra trasan och nåla fast de två kanterna. Sy fast dem tillsammans i små stygn, ungefär 1/2-tum från kanten. Detta kommer att stänga den andra änden av förslag till proppen, bildar en lång slang.

•Fold i slutet över en mer tid av 1/2-tums och sy en söm om 1/4-tums från kanten. Detta kommer att skapa en tät skarv för att hålla fyllningen från att läcka.