Det bästa sättet att rena mörkret trä köksskåp

Det bästa sättet att rena mörkret trä köksskåp

Trä skåp är ett populärt val för lagring i hem, oftast i kök och tvättrum. Smuts, damm och smuts är ett oundvikligt problem med trä skåp. Vissa rengöringsprodukter bör aldrig användas på trä skåp, särskilt de med mörka färger, så någon syra eller lut kan förstöra träets yta. Förutom färg frågor har trä också en tendens att warp från fukt exponering, så ta lämpliga försiktighetsåtgärder.

Instruktioner

•Mix en lösning av tvål och varmt vatten i en hink. Fyra eller fem droppar flytande diskmedel i en gallon vatten gör en lämplig lösning för trä skåp.

•DIP en svamp i lösningen och vrid ur den så det inte droppa vatten men fortfarande är fuktig. Skrubba utsidan av trä skåp med svampen. Doppa svampen tillbaka i vattnet om det torkar medan skura skåp.

•Torka skåp ner med en ren handduk att torka. Överflödigt vatten kan orsaka trä till varp om kvar för att sitta för länge.

•Ta bort alla innehåll från skåpet och Ställ dem åt sidan. Damma hyllor och inuti väggarna i skåpen att få bort damm, smuts och någon annan typ av skräp. Alternativt använda en dammsugare med en slang bilaga för att sopa ut skåpen.

•Scrub insidan av skåpen med tvållösning maträtt. Ägna stor uppmärksamhet åt hörn eftersom det tenderar att vara svårare att ta bort smuts från dessa områden.

•Torr insidan av skåpen med en ren handduk. Lämna de skåp dörrarna öppna och låt någon kvarvarande fukt luft torka i minst 30 minuter innan han återvände innehållet tillbaka till skåpet.